09-10 | Seniorenbeurs

Op 9 oktober organiseren het Senioren Collectief Culemborg en de KBO-PCOB met ondersteuning van ElkWelzijn een Seniorenbeurs. Bij trouwe bezoekers bekend als de ‘Seniorendag’. Dit jaar niet in het Oude Stadhuis maar in de Grote of Barbarakerk, Grote Kerkstraat 4. 

Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd. De opzet is speels en informatief met veel ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. De beurs is bestemd voor 60-plussers, de toegang is gratis.

Er is onder andere een markt waar meer dan 30 organisaties zich presenteren met hun diensten voor ouderen. De GGD is aanwezig met een workshop valpreventie. Om 14.00 uur worden tijdens een nostalgische bruidsmodeshow bruidsjurken geshowd door jongeren die deelnemen aan activiteiten van het Jongerenwerk van ElkWelzijn. Op het Seniorenplein kunt u de hele dag door terecht om even uit te rusten en andere mensen te ontmoeten. De hapjes worden dit jaar verzorgd door de Wijkkeuken van wijkcentrum de Salaamander. En naast frisdrank zijn er licht alcoholische drankjes te krijgen, misschien zelf voor de liefhebbers een advocaatje met slagroom. 

Om 11.00 uur en 13.00 uur is er een informatiebijeenkomst over het levenstestament door Trium Notarissen. Let op! Voor deze bijeenkomsten moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan bij Hennie Smidt, email: henniesmidt@gmail.com; telefoon: 0345-51 50 13.

 

Contact

Karin Burgers-1_hr

Karin Burgers

E kburgers@elkwelzijn.nl
T 06-20 71 80 53

Kosten

Deelnemers