3 Winnaars Jubeltoer ElkWelzijn

Nel van Rijn, Arno Elshout en Eären Kuiper zijn de gelukkige winnaars van de Jubeltoer! Deze puzzeltocht werd georganiseerd om het 15-jarig bestaan van Elkwelzijn samen met alle inwoners van Culemborg te vieren. De 3 winnaars namen op maandag 11 oktober hun prijs in ontvangst.

Eären Kuiper

Reacties

Dorine Ottevanger, directeur van ElkWelzijn, overhandigde de prijs en de felicitaties in een persoonlijke ontmoeting. Nel, Arno en Eären hadden de oplossing gevonden. Deze was: “Iedereen doet mee”. Hun eerste reacties? “Wat leuk, ik win nooit iets!” en “Dat is bijzonder, dat had ik niet verwacht.”

Over de puzzel zelf: “Ik zat wel even te zoeken hoor, welke zin heeft nou zoveel keer een ‘e’?” en “Het was gelukkig niet super simpel.” De jongste winnaar Eären van 4 jaar oud had de puzzel samen met haar mama opgelost. Hij is er trots op dat hij al naar de basisschool gaat.

Gefeliciteerd

De prijs was een bon voor Brownies & Downies in Culemborg. “Ik ben erg blij dat zoveel mensen meededen aan de Jubeltoer om ons jubileum te vieren”, aldus Dorine. “Via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd aan de prijswinnaars en ik hoop dat ze erg gaan genieten aan de besteding ervan.”

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten