14-02 t/m 5-3 | Expositie ‘Mens en Omgeving anno 2021’

16 fotografen van de Culemborgse fotoclub Lek en Licht hebben in 2021 het dagelijkse leven en de leefomgeving van Culemborgers in beeld gebracht. Van ondernemende vrouwen, talentvolle jongeren, kunstenaars, mens en hond tot aan plastic afval, stadsgroen en karakteristieke gebouwen. ElkWelzijn steunde dit mooie initiatief en bracht fotografen in contact met mensen die mee wilden doen.

Een aantal fotografen volgden langere tijd vrijwilligers en deelnemers van het Leerhuis, vrijwilligers die tuinen opknappen en werken in de buurtmoestuin, oudere medeburgers die nog zelfstandig wonen en talentvolle jongeren die stage lopen bij jongerenwerk of meedoen aan hun activiteiten. 

Verhalen

De verhalen van de mensen die zijn gefotografeerd zijn allemaal even bijzonder. De expositie maakt deze verhalen voor eenieder toegankelijk.

Je bent van harte welkom om het eindresultaat van de 16 fotografen te komen bekijken in Het Huis van de Stad in Culemborg of het Regionaal Archief Rivierenland in Tiel.

Waar en wanneer

CULEMBORG De expositie ‘Mens en omgeving anno 2021’ is te bezoeken in Het Huis van de Stad (Oude Vismarkt 4, Culemborg) van 14 februari t/m 5 maart 2022, maandag t/m zaterdag 10-16 uur.

TIEL De expositie reist daarna door naar het Regionaal Archief Rivierenland (J.S. de Jongplein 3, Tiel) en is daar te zien van 8 t/m 25 maart, dinsdag t/m vrijdag 10-16 uur).

Expositie mens en omgeving

Contact

lekenlicht

Culemborgse fotoclub Lek en Licht

E communicatie@lekenlicht.nl

Kosten

Deelnemers