17-12 | Vrijwilligers Kerstconcert

Beste vrijwilliger,

Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag! Graag bedanken we álle vrijwilligers in Culemborg voor hun tomeloze inzet om deze stad mooier te maken. We sluiten deze maand het Nationaal Jaar van vrijwillige inzet 2021 daarom af met een cadeau voor jullie allemaal, iets om samen te beleven en om alvast in de kerststemming te komen.

Op vrijdag 17 december bieden ElkWelzijn en Theater de Fransche School je een online Vrijwilligers Kerstconcert aan van Clean Pete.

Kerstconcert Clean Pete

Clean Pete is een Nederlands popduo bestaande uit cello, gitaar en tweestemmige zang door Loes en Renée Wijnhoven. Tweelingzussen Loes en Renée hebben altijd al een ongekende fascinatie voor kerst gehad. Hun bejubelde kerstalbum ‘Gloria’ is inmiddels landelijk vaste prik in de Hollandse kersttraditie en deze vrijdag geven zij dus speciaal voor alle vrijwilligers in Culemborg een online kerstconcert vanuit hun huiskamer.

“Gloria is de kerstplaat van het jaar. (…) De toonzetting met steeds die prachtige cello van Renée als begeleiding bij de fluweelzachte samenzang met haar zus Loes is fraai. De teksten zijn zonder uitzondering sterk.” ★★★★★ VOLKSKRANT

Praktische info

Datum: Vrijdag 17 december

Tijd: vanaf 19.30 uur, start voorstelling 20.00 uur

Locatie: Online

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via kassa@theaterdefranscheschool.nl o.v.v. jouw naam, het e-mailadres waarop je de link naar de voorstelling graag ontvangt en de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet. De link ontvang je op de dag zelf, vrijdag 17 december.

Heel graag tot dan!

Contact

Sandra Rigter-1_hr

Sandra Rigter

E srigter@elkwelzijn.nl
T 06-83 52 51 08

Kosten

Deelnemers