18-01| Winterwandelen

Culemborgers wandelen met elkaar. Veilig, gezond en gezellig.

Houd je van wandelen? En dan vooral samen met anderen? Doe je dat graag in je eigen woonomgeving? Komende tijd kun je op verschillende plekken in Culemborg wandelen. Op de locatie wordt je gekoppeld aan iemand anders. Samen lopen jullie een route. Zo leer je nieuwe mensen en je buurt kennen. Je blijft in beweging en het is nog gezellig ook!

 

Wanneer?

ITot eind februari  wandelen we vanaf drie verschillende locaties in Culemborg. We wandelen wekelijks op maandag, woensdag en vrijdag. De tweetallen vertrekken tussen 10.00 uur en 10.30 uur. Bij de start is iemand aanwezig die zorgt voor koffie of thee en de routebeschrijving. In verband met Kerst en Nieuwjaarsdag wordt er niet gewandeld op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari.  

 

Er zijn drie startpunten:

Maandag: Zorgcentrum Beatrix, Beatrixstraat 20

Woensdag: Bolderburen, Prijsseweg 1

Vrijdag: Wijkcentrum Salaamander, Heimanslaan 2

 

Mee wandelen?

Dan zien we je graag op maandag/woensdag/vrijdag op een van de startpunten vanaf 10 uur. Alle wandelingen zijn ongeveer 3 – 4 km en duren ongeveer een uur. Aanmelden is niet nodig.

Praktische info

Aanmelden is niet nodig. Bellen voor meer informatie kan naar: initiatiefnemer: Marijke Migchielsen 06-10 76 99 48 of Loes van Delft, ElkWelzijn 06 8 3 52 48 78. 

Contact

Sandra Rigter-1_hr

Sandra Rigter

E srigter@elkwelzijn.nl
T 06-83 52 51 08

Kosten

Deelnemers