24-03 | Workshop mantelzorgers: Goed voor jezelf zorgen

Om goed voor een ander te kunnen zorgen is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dat lukt alleen als je goed in je vel zit, als je draagkracht en draaglast in balans zijn. Dat zorgt ervoor dat je veerkrachtig bent. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen.

Programma

Tijdens deze workshop krijg je handreikingen om je veerkracht te vergroten en daarmee in staat te zijn goed te zorgen voor een ander, maar vooral ook om goed voor jezelf te zorgen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe kan ik mijn accu weer opladen?
  • Mijn grenzen beter bewaken?
  • De zorg meer loslaten?
  • Geduldig blijven als ik niet lekker in mijn vel zit?
  • Anders omgaan met schuldgevoel?

Over Richard Koekoek

Deze workshop wordt gegeven door Richard Koekoek. Hij is een ervaren coach en tevens ervaringsdeskundige op het gebied van mantelzorg. Vanuit deze ervaring heeft hij deze workshop ontwikkeld. De workshop is in 2021 al een keer in Culemborg gegeven. Men vond de workshop inspirerend, helpend en praktisch. Op verzoek organiseren we de workshop nu overdag.

Praktische info

Wanneer: vrijdag 24 maart van 13.30 uur tot 15.30 uur

Waar: Bolderhuis, Prijsseweg 1b Culemborg

Kosten: geen

Wil je er deze middag bij zijn? Meld je dan aan bij Caroline van der Meulen cvandermeulen@elkwelzijn.nl of 06-83 52 51 12

Contact

Caroline van der Meulen-1_hr

Caroline van der Meulen

E cvandermeulen@elkwelzijn.nl
T 06-83 52 51 12

Kosten

Deelnemers