27-06 | Borrel voor Initiatievenfeest ‘Mensen maken Culemborg’

Het Initiatievenloket van de gemeente Culemborg en ElkWelzijn organiseren op woensdagavond 27 september een nieuwe editie van het Initiatievenfeest in het Huis van de Stad.
Alle actieve inwoners van Culemborg die zich inzetten voor onze stad willen we op deze feestelijke avond in het zonnetje zetten. Daarnaast staat elkaar ontmoeten en inspireren centraal.

Mensen maken Culemborg

De vele initiatiefnemers en vrijwilligers in onze stad maken Culemborg tot wat het is. Daar zijn we trots op en dat willen we ook laten zien. Het thema van dit jaar is daarom: Mensen maken Culemborg ….. mooier, duurzamer, gezonder, diverser, sterker, groener, sportiever, etc.

 

Enthousiast en wil je meedoen?

We gaan het programma voor 27 september samen voorbereiden. We nodigen je daarom van harte uit voor een borrel op dinsdag 27 juni. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.
Wethouder Mischa Peters en Dorine Ottevanger, directeur-bestuurder ElkWelzijn, openen de borrel. Daarna gaan we het programma met elkaar verder uitwerken. Wil jij een actieve bijdrage leveren op 27 september? Bijvoorbeeld door een workshop te geven of op een andere manier je organisatie of initiatief te presenteren? Kom dan naar de voorbereidende borrel!

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 27 juni van 16.30 tot 18.00 uur.

Locatie: ElkWelzijn, Meerlaan 22 Culemborg

Aanmelden: vóór 20 juni bij Sandra Rigter (srigter@elkwelzijn.nl)

Contact

Sandra Rigter-2_lr

Sandra Rigter

T 06-83 52 51 08
E srigter@elkwelzijn.nl

Fay Verkade

Gemeente Culemborg
T 06-46 36 27 01