3-09 | Initiatievenfeest ‘Slingers door de stad’

Slingers door de stad

Culemborg slingert op 3 september door de hele stad! Op deze dag zetten het Initiatievenloket van Gemeente Culemborg en ElkWelzijn alle inwoners die zich betrokken voelen bij hun leefomgeving in het zonnetje. Op de fiets of te voet kun je langs verschillende organisaties en initiatieven in Culemborg. 

Aan de hand van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties vertellen vrijwilligers daar hoe zij zich inzetten voor de stad. Op iedere locatie is iets te zien of te doen en ontmoet je nieuwe mensen.

Programma

13.00 uur: Feestelijke opening door burgemeester Gerdo van Grootheest. Locatie: Odensehuis, Prijsseweg 1.

13.15 – 16.00 uur: Fiets- en wandelroute. Na de feestelijke opening zijn de locaties geopend. Starten kan waar en wanneer je wilt. Je kunt de routekaart gebruiken om zelf een route uit te stippelen. Wethouder Daphne Bijvoet en directeur van ElkWelzijn Dorine Ottevanger fietsen ook rond op een tandem. 

 

 

17 doelen voor een betere wereld

De Sustainable Development Goals (SDG’s), zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een wereldwijde wegwijzer voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen.

Contact

Sandra Rigter-2_lr

Sandra Rigter

T 06-83 52 51 08
E srigter@elkwelzijn.nl