13-10 | Start Grijze koppen orkest

Hoera, het landelijke Grijze Koppen Orkest-project komt naar Culemborg! Samen muziek maken verbindt en geeft plezier. Kom je ook meedoen?

We zingen liedjes van vroeger in een hedendaags jasje waarbij we onszelf begeleiden op onconventionele instrumenten zoals ritmische schellenbomen, laagdrempelige gitaartjes en lieflijk klinkende lapbells. Het is een inclusief project, dus iedereen die zin heeft kan eraan meedoen, ervaring is niet nodig, enthousiasme om mee te doen is genoeg!

Onder leiding van dirigente Fredrike de Winter komen we 5 keer samen bij BonVie om te zingen en musiceren, waarna een feestelijk eindconcert plaatsvindt.

Vrijwilligers gezocht

Om dit project mogelijk te maken zijn vrijwilligers die affiniteit hebben met muziek van harte welkom! Meer informatie bij Sandra Rigter: srigter@elkwelzijn.nl of 06-83 52 51 08.

Over dit initiatief

Dit project is een initiatief van ElkWelzijn en de Elisabeth hof en is mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Culemborg.

In het kader van het programma ‘Versterking aanpak eenzaamheid’ heeft het Grijze Koppen-project bij Movisie een plaats gekregen in de databank ‘Effectieve sociale Interventies bij eenzaamheid’.

Voor meer informatie kijk op Grijze Koppen Orkest – Fredrike de Winter of http://www.fortvandeverbeelding.nl/gko/

Praktische info

Wanneer: 13 en 20 oktober, 3, 10 en 17 november, eindconcert 18 november

Tijd: van 11.00 uur tot 12.00 uur

Wie: voor ouderen in zorginstellingen, wijkcentra en de omgeving daar omheen

Waar: BonVie, Admiraalvlinderlaan 3, Culemborg