02-10 / 03-10 | Het gezicht van het gezicht editie 2021

Het Gezicht van het Gezicht editie 2021

Een bonte verzameling zelfportretten van Culemborgse kinderen en kunstenaars in de Gelderlandfabriek tijdens de Kunstroute.

 “Als ik jou vraag hoe je eruit ziet, zeg je misschien: ‘zwart haar, dun’ of ‘blond en blauwe ogen’. Maar als ik je een spiegel voorhoud, gaat je antwoord over wie je bent.”

Onder begeleiding van De Vrijstad Drukker zijn de kinderen van groep zeven/acht van de Agoraklas van de Beatrixschool en groep acht van de Oranje Nassauschool uitgedaagd om een zelfportret te maken. Door middel van de grafische techniek kartondruk, hebben zij vormgegeven aan de vraag: ‘wie ben ik?’ Ook dit jaar zijn er weer prachtige werken gemaakt. Dit keer geeft de route ook nog eens een uniek inkijkje in de bijzondere locatie.

Expositie

Kom gezellig langs op zaterdag 2 of zondag 3 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur in de Gelderlandfabriek, Stationsweg 7 te Culemborg (gratis toegang).

Vanuit het centrum van Culemborg is de expositie ook te vinden door de gele ogen op de stoep te volgen!

Samenwerking

Het Gezicht van het Gezicht is een samenwerking tussen De Vrijstad Drukker, De Gelderlandfabriek en ElkWelzijn en is onderdeel van het project Cultureel Vermogen. In dit project staat samenwerking tussen partijen en ontmoeting van verschillende doelgroepen centraal.

Contact

Sandra Rigter-1_hr

Sandra Rigter

E srigter@elkwelzijn.nl
T 06-83 52 51 08

Francis Nijhof-1_hr

Francis Nijhof

E fnijhof@elkwelzijn.nl
T 06-81 00 70 16

Kosten

Deelnemers