12-4 | Initiatievenfeest ‘Mensen maken Culemborg’

Voor alle inwoners van Culemborg die zich betrokken voelen bij hun leefomgeving is er een digitaal Initiatievenfeest op maandag 12 april van 17.00 – 19.00 uur. Met één druk op de knop kun je er digitaal bij zijn!

 

Wil je weten welke initiatieven er allemaal lopen in Culemborg? En wil je zelf ook iets betekenen voor de stad? Tijdens dit Initiatievenfeest kun je kennismaken met diverse vormen van vrijwillige inzet. We ontmoeten elkaar digitaal om uit te wisselen hoe vrijwillige inzet doorgaat in deze tijd en om elkaar te inspireren.

 

Roscoe Jozefzoon presenteert de avond. Na de opening door burgemeester Gerdo van Grootheest en directeur ElkWelzijn Dorine Ottevanger presenteren diverse Culemborgse initiatieven en vrijwilligersorganisaties zich. Tijdens het Initiatievenfeest is er een verrassingsmenu, beweging met Bwira en muziek van Rick Snel. En je kunt elkaar ontmoeten in groepen.

 

Meld je aan vóór 7 april via initiatief@culemborg.nl o.v.v. naam, (eventueel organisatie/initiatief) en mailadres dan ontvang je de link voor het Initiatievenfeest. En geef het bezorgadres in Culemborg door voor het eten. Deze gegevens worden na de avond vernietigd in het kader van de AVG-wetgeving.

 

Voor meer informatie kun je bellen met Sandra Rigter, ElkWelzijn 06 83 52 51 08.

Het Initiatievenfeest vindt voor de 4e keer plaats en wordt georganiseerd door de gemeente Culemborg en ElkWelzijn.

Contact

Sandra Rigter-2_lr

Sandra Rigter

T 06-83 52 51 08
E srigter@elkwelzijn.nl