Wo & Do 10.00-12.00 | Digitaal Bolderburen – hulp op afstand

Digitaal Bolderburen – Computerhulp op afstand

Sinds november 2020 boden de ervaren vrijwilligers Johan van Schaik en Rob Rapati ondersteuning op computergebied vanuit Buurtcentrum Bolderburen. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om op locatie af te spreken. Omdat de behoefte aan computer ondersteuning in deze tijd juist groot is, bieden zij nu hulp op afstand.

 

Ouderen kunnen gewoon vanuit hun eigen huis met hen in contact komen en worden op afstand geholpen met alle computer-, tablet- en smartphonevragen. Enkele voorbeelden zijn: spelletjes en leerprogramma’s installeren, leren videobellen of e-mailen via de computer en gebruik van WhatsApp. Maar ook voor andere digitale vragen en problemen staan zij klaar.

Neem contact op voor hulp!

Johan en Rob zijn als vrijwilligers verbonden aan ElkWelzijn. Zij zijn beschikbaar voor hulp op afstand op woensdag – en donderdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Op deze momenten zijn zij direct telefonisch bereikbaar op: 06-87984533.

Liever van te voren aanmelden? Dat kan ook. Bel dan (van maandag t/m donderdag) met wijkcoach Karin Burgers 06-20718053 of stuur een email naar: bolder.ondersteuning@gmail.com.

Datum

Elke woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur

De ondersteuning is op afstand vanuit uw eigen woonkamer

Contact

Karin Burgers

Karin Burgers

T 06-20 71 80 53
E bolder.ondersteuning@google.com