Di & do 14.00-17.00 | Zomerspelen Bolderburen

Ook deze zomer organiseert Buurtcentrum Bolderburen in samenwerking met Natuurspeeltuin Bolderburen weer Zomerspelen tijdens de schoolvakantie op de dinsdag- en donderdagmiddag. We starten dinsdag 21 juli.

Programma

Als het weer het toelaat gaan we spelen met water (waterglijbaan, blik schieten met een waterpistool, etc.). Neem bij mooi weer dus zwemkleding/handdoek/droge kleding en waterpistolen mee. Als het weer niet lekker is, kunnen de kinderen deelnemen aan andere spelletjes (zaklopen, touwtrekken op de waterglijbaan, blikgooien, etc).

Praktisch

In verband met de coronamaatregelen kunnen maximaal 30 kinderen per middag deelnemen. Kinderen kunnen deelnemen onder begeleiding van maximaal 1 ouder.

Deelname is gratis, maar uitsluitend mogelijk via inschrijving per e-mail of onderstaand formulier. Dit doen we om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven mee te doen.

Volg voor meer nieuws de informatie op onze Facebookpagina

Datum

Dinsdag 14-17 uur

Buurtcentrum Bolderburen
Prijsseweg 1b

Donderdag 14-17 uur

Buurtcentrum Bolderburen
Prijsseweg 1b

Aanmelden

Stuur een e-mail of meld je/je kind aan via dit aanmeldformulier. De inschrijving gaat per week, waarbij je een 1e en een 2e keuze kan opgeven. Inschrijvingen dienen uiterlijk vrijdag voor 00.00 uur binnen te zijn.

Contact

Buurtcentrum Bolderburen

Buurtcentrum Bolderburen

E aanmeldenbb@gmail.com

Kosten

  • gratis

Deelnemers

  • Max. 30 kinderen