Culemborg voor Elkaar: een match vinden wordt nog makkelijker!

Culemborg voor Elkaar is een vrijwilligersplatform in Culemborg. Het projectteam en NLvoorelkaar werken continue aan de verbetering ervan. Onlangs heeft Culemborg voor Elkaar een nieuwe indeling en een nieuw jasje gekregen. Zo wordt vinden wat je zoekt nog makkelijker.

Met meer dan 30 categorieën en thema’s is het soms lastig kiezen waar een hulpvraag het beste in past. Voortaan helpt AI daarbij, door het geven van suggesties, inclusief foto! Dit zorgt ervoor dat vragen ook beter te matchen zijn met passende vrijwilligers. Daarnaast is er een nieuwe tijdsindeling voor het plaatsen en vinden van een vraag of activiteit. Je kunt nu aangeven of de hulpvraag eenmalig of structureel is of dat het een project met begin- en einddatum betreft.

Mensen die iets voor een ander willen doen, vinden dankzij een make-over van de geplaatste hulpvrager sneller alle informatie die ze zoeken: waar, wanneer, hoeveel tijd het kost (per keer, week of maand), over de activiteit, wat het oplevert aan impact, wat het de vrijwilliger kan opleveren én hoe anderen het vonden.

Ook voor organisaties is er een mooie upgrade: de groepsactiviteiten zijn verbeterd. Met één druk op de knop kun je van een hulpvraag een groepsactiviteit maken. Kies het aantal deelnemers en contact via het platform iedereen in één keer.
Geïnteresseerden kunnen op hun beurt makkelijker de groepsactiviteiten vinden, anderen uitnodigen en meedoen.

Ontdek het zelf: http://www.culemborgvoorelkaar.nl

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten