Deel opbrengst benefietconcert voor ouderen

Op zondag 26 februari organiseren 6 muzikale inwoners uit onze stad in de Gelderlandfabriek voor de 4e keer een benefietvoorstelling. De gehele opbrengst is bestemd voor de Roparun en voor een mooi Culemborgs doel, namelijk ouderen (via ElkWelzijn). “We zijn blij met de extra ondersteuning van ouderen met een smalle beurs die wij in ons dagelijkse werk tegenkomen”, aldus wijkcoach Loes van Delft. “Wij zouden het fantastisch vinden als er zoveel mogelijk ouderen naar de bijeenkomst komen.”

Compilatie-aankondiging

Initiatiefnemers Marc Laeven, Marja Mathijssen, Gerben Jansen, Karen van der Graaf, Jenk Stronks en Carleen Mesters bieden weer een mooi gezelschap voor deze inspirerende middag. Net als andere jaren vertolken zij wervelende en ingetogen muziek en liederen van onder andere Chilly Gonzales, Marion von Tilzer, Astor Piazzola, Maarten van Roozendaal en Paul Schoenfield.

Praktische info

Wanneer: 26 februari, aanvang 14.30 uur

Entree: 15 euro

Meer info en tickets bestellen: www.degelderlandfabriek.nl

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Buurtbemiddeling steeds vaker ingeschakeld

In 2022 hebben de 65 vrijwilligers van Buurtbemiddeling ElkWelzijn weer veel buren kunnen ondersteunen in het verminderen van overlast en het oplossen van conflicten. Buurtbemiddeling