Sociaal Wijkteam

Het Sociaal Wijkteam is er voor jou als inwoner van Culemborg. Het team bestaat uit medewerkers van Santé Partners, Mee Gelderse Poort en ElkWelzijn, een mooie combinatie van partners uit het welzijnswerk en de zorg. Zij hebben kennis en ervaring op het gebied van gezondheid, opvoeden, opgroeien, welzijn, wonen en werk. Het sociaal wijkteam werkt samen met verschillende organisaties en waar nodig verwijzen ze door naar specialistische hulp. Hulp van het Sociaal Wijkteam is gratis.

Vragen aan het Sociaal Wijkteam

Vragen die je kunt stellen aan het Sociaal Wijkteam kunnen bijvoorbeeld gaan over:

 • De opvoeding van je kinderen
 • Het hebben van een zinvolle dagbesteding
 • Begeleiding
 • Hulp in en rondom huis
 • Het uitkomen met je inkomen

Rol ElkWelzijn in Sociaal Wijkteam

Vanuit ElkWelzijn maken een wijkcoach en een jongerenwerker deel uit van het Sociaal Wijkteam. Samen met jou kijken zij of het inzetten van een vrijwilliger onderdeel van de oplossing kan zijn. Bijvoorbeeld door hulp van de buren in te schakelen of ondersteuning van een maatje te regelen. Ook maken zij deel uit van het wijkteam dat zich bezighoudt met de leefbaarheid in de stad.

Spreekuren

Het Sociaal Wijkteam houdt spreekuren. Je kunt op afspraak langskomen, met maximaal 2 personen. Het Sociaal Wijkteam werkt in bloktijden:

 • De Salaamander, Heimanslaan 2 (locatie Oost)
  Elke dinsdag, blok 1: 9.30-10.15, blok 2: 10.30-11.15 uur
 • BonVie, Admiraalvlinderlaan 2 (locatie West)
  Elke donderdag, blok 1: 10.00-10.45, blok 2: 11.00-11.45 uur

Filmpjes

Wil je meer weten over wat het Sociaal Wijkteam voor jou als inwoner of professional kan betekenen? Bekijk hieronder de verhalen van inwoners.

Contact

Sociaal wijkteam

T 088-001 77 55
(werkdagen van 9.30 - 12.30 uur)
E sociaalwijkteam@swtculemborg.nl