Sociaal Team Culemborg

Het Sociaal Team is er voor jou als inwoner van Culemborg. Hierin werken ElkWelzijn, Stichting MEE Plus, Santé Partners en de gemeente Culemborg nog meer samen. Onder de naam Sociaal Team Culemborg zijn we één ingang voor inwoners met vragen over zorg, welzijn, opgroeien en rondkomen. Zodat je niet steeds opnieuw je verhaal hoeft te vertellen.

Rol ElkWelzijn in Sociaal Team

Een aantal medewerkers van ElkWelzijn maakt deel uit van het Sociaal Team. Samen met jou kijken zij of het inzetten van een vrijwilliger onderdeel van de oplossing kan zijn. Bijvoorbeeld door hulp van de buren in te schakelen of ondersteuning van een maatje te regelen. Ook helpen zij bij het vinden van een zinvolle dagbesteding of het vergroten van jouw sociale netwerk.

Soms ondersteunen zij je alvast met een aantal zaken terwijl je op de wachtlijst staat. Als bepaalde vragen vaker voorkomen, brengen we mensen samen en organiseren we themabijeenkomsten.

Voor en met jou

Het Sociaal Team is er voor jou als inwoner van Culemborg. Of het nu gaat over jezelf of je naasten. Dit team heeft een brede kennis op het gebied van jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning, hulpmiddelen, schuldhulpverlening en meer. Het Sociaal Team werkt samen met verschillende organisaties en waar nodig verwijzen ze door naar specialistische hulp. Hulp van het Sociaal Team is gratis.

Vragen die je kunt stellen aan het Sociaal Team kunnen bijvoorbeeld gaan over:

 • De opvoeding van je kinderen
 • Het hebben van een zinvolle dagbesteding
 • Begeleiding
 • Hulp in en rondom huis
 • Het uitkomen met je inkomen


Met elkaar, voor elkaar! Dat is hoe Sociaal Team Culemborg werkt. We luisteren naar jouw verhaal. Samen kijken we wat mogelijk is. Je bespreekt jouw wensen met de medewerker. Samen gaan jullie op zoek naar antwoorden op jouw vragen en praktische oplossingen voor jouw problemen.

Het Sociaal Team is er voor iedereen. Alle inwoners van Culemborg kunnen hier voor ondersteuning aankloppen. Ook mensen uit je nabije omgeving kunnen bij het Sociaal Team terecht. Denk aan mantelzorgers, familie, buren of leerkrachten.

Spreekuren

Het Sociaal Team houdt spreekuren. Je kunt op afspraak langskomen, met maximaal 2 personen. Het Sociaal Team werkt in bloktijden:

 • De Salaamander, Heimanslaan 2 (locatie Oost)
  Elke dinsdag, blok 1: 9.30-10.15, blok 2: 10.30-11.15 uur
 • BonVie, Admiraalvlinderlaan 2 (locatie West)
  Elke donderdag, blok 1: 10.00-10.45, blok 2: 11.00-11.45 uur

Contact

Neem contact op met het Sociaal Team Culemborg via 088-001 7755 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur).

 

Filmpjes

Wil je meer weten over wat het Sociaal Wijkteam voor jou als inwoner of professional kan betekenen? Bekijk hieronder de verhalen van inwoners.

Contact

Sociaal Team Culemborg

T 088-001 77 55
(maandag t/m vrijdag van 9.30 - 12.30 uur)