Activiteiten aanmelden voor zomerprogramma 2023

Een zomer boordevol activiteiten voor alle Culemborgers; voor kinderen, jongeren, gezinnen en ouderen. Dat willen we samen met organisaties en inwoners van Culemborg organiseren. 

Organiseer jij een activiteit tussen 8 juli en 20 augustus 2023? Dien je idee uiterlijk maandag 26 juni in, dan staat jouw activiteit voor het begin van de zomervakantie in het overzicht. Latere aanmeldingen verwerken we ook, maar kunnen we niet meer gegarandeerd op tijd in alle pr meenemen.

Zomerprogramma 2023

Wat voor activiteit?

Maak jij samen met ons weer een succesvol zomerprogramma in Culemborg? Organiseer dan een activiteit. Een sportieve activiteit, watergevecht, wandeling, spelletjes, versierde fietsenrace, iets creatiefs of een tentoonstelling… Het gaat erom wat bij jou past. Ook als organisatie kun je meedoen! 

Bijdrage Buurtpanel

Heb jij een leuk idee voor een activiteit in de buurt die de leefbaarheid en betrokkenheid tussen buurtbewoners vergroot? Dan kun je een aanvraag doen bij het Buurtpanel. Zij kunnen financiële middelen bieden zodat jouw idee ook daadwerkelijk van de grond kan komen! Wil je een activiteit in de zomervakantie organiseren? Zorg er dan voor dat je jouw aanvraag vóór 29 juni indient.

De voorwaarden waar jouw aanvraag aan moet voldoen, het aanvraagformulier en de data waarop het Buurtpanel jouw aanvraag in behandeling neemt, staan op de website van het Buurtpanel: www.buurtpanelculemborg.nl

Meer informatie en/of hulp bij het invullen van de aanvraag

ElkWelzijn helpt je graag bij het realiseren van jouw idee en eventuele aanvraag bij het Buurtpanel. Neem contact op met Marlies Schledorn, 06-51 52 46 72 of mschledorn@elkwelzijn.nl


Het zomerprogramma is een initiatief van Brede School Culemborg, ElkWelzijn, gemeente Culemborg en Buurtpanel Culemborg

Idee aanmelden

Dien je idee uiterlijk maandag 26 juni in!

Dan ben je ervan verzekerd dat jouw activiteit voor de start van de zomervakantie in het overzicht met alle activiteiten komt te staan, en vergroot je de kans dat jouw activiteit wordt meegenomen in pr-uitingen.

Een activiteit aanmelden zonder aanvraag bij het Buurtpanel kan je rechtstreeks doen via het formulier hieronder of per e-mail aan mschledorn@elkwelzijn.nl. Let dan wel op dat je alle gevraagde info in je e-mail vermeld.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten