21-12| Kerst Tafels Culemborg

Culemborgers bij elkaar aan tafel

In de week van 21 t/m 27 december organiseren Lulu Hsu en Christa Verploeg uit Culemborg ‘Kerst Tafels Culemborg’. Doe je ook mee?

 

Kerst is dé tijd van het samen zijn, samen koken en samen eten. Dat is nog steeds mogelijk met de huidige coronaregels bij ‘Kerst Tafels Culemborg’. In de week van Kerst nodigen Culemborgers andere Culemborgers bij hun thuis uit in hun “ thuisrestaurant”. Culemborgers ontmoeten elkaar bij elkaar aan tafel. De maaltijd kan een lunch zijn of een diner. Je kan het zo groots maken als je zelf wilt; van hutspot tot een Chinese rijsttafel, een witte boterham tot een pastasalade; alles is goed. 

 

Het doel van Kerst Tafels Culemborg is vooral om mensen samen te brengen en gezamenlijk geld in te zamelen voor de Voedselgroep en Stichting Hulpgroep Laag Inkomen.

 

Vind jij het leuk om mensen uit de buurt te ontmoeten tijdens een gezellig door jou bereide maaltijd bij jou thuis? Of wil je juist bij iemand eten? Meld je dan aan via kersttafels@gmail.com
(Als je niet van koken houdt, maar je vindt het wel leuk om mensen bij jou thuis te ontvangen kan je natuurlijk bij de lokale restaurants bestellen)

Hoe werkt het?

Meld je voor 11 december aan bij kersttafels@gmail.com
In de mail vertel je:

  • of je geïnteresseerd bent in koken of juist in mee eten
  • iets over jezelf/je huishouden
  • wat je interesses zijn
  • wat je gaat koken (vegetarisch/vis/Chinees/Arabisch of een verrassing)
  • welke dag, hoe laat, voor hoeveel personen je plek hebt
  • in welke straat je woont
  • dat je je houdt aan de 1,5 meter maatregel

 

De gasten mogen zelf bepalen welk bedrag ze doneren voor de maaltijd, deze donatie is in zijn geheel voor de Voedselgroep en Stichting Hulp Laag Inkomen, minimale donatie is € 5,-. De totale opbrengst voor de Voedselgroep en Stichting Hulpgroep Laag Inkomen wordt aan het einde bekend gemaakt.

Heb je vragen, dan kun je bellen naar Lulu Hsu 06 51 82 04 83.

Zo zorgen we samen voor een feestelijke kerstweek in Culemborg met vele Tafels met nieuwe ontmoetingen tijdens vele maaltijden.

Contact

foto Lulu en Christa 2

Lulu Hsu

E kersttafels@gmail.com
T 06-51820483

Kosten

Deelnemers