‘Bedankt lieve mensen voor alle tuinhulp’

Het tuintje van mevrouw Tini Boomhouwers had dringend een opknapbeurt nodig. Zelf kan de het niet meer met haar 84 jaar. Ze belde ElkWelzijn en nu ziet haar tuintje er weer spik en span uit.

Tuinieren

“Ik ben 84 jaar oud en al 20 jaar lang weduwe. Ik woon vanaf 1956 in Culemborg en kom oorspronkelijk uit Zaltbommel. Ik heb 40 jaar lang vrijwilligerswerk gedaan. Daarom ben ik zo enthousiast over het vrijwilligerswerk dat verricht wordt. Ik vind het erg tof om te zien wat ik terugkrijg, na alles dat ik aan anderen heb gegeven in mijn jongere jaren. Ik vind het jammer dat ik dat nu niet meer kan.”

Verdriet

“Ik wil mijn vriendin Annie Bertens bedanken voor haar 20 jaar lange vriendschap. We steunen elkaar door dik en dun. Door haar krijg ik het gevoel dat ik wat beteken en zij helpt me met het verwerken van mijn verdriet. Ik mis mijn man nog elke dag.”

Hulp

“Ik heb ElkWelzijn gebeld voor hulp bij het opknappen van mijn tuintje, omdat ik het zelf niet meer kan. ElkWelzijn stond gelijk klaar voor mij en heeft vrijwilligers geregeld die mij met alle liefde hebben geholpen. Mijn tuin is nu weer helemaal netjes. En ik heb hele leuke gesprekken gehad met de medewerkers en vrijwilligers van ElkWelzijn.”

Heb jij ook hulp nodig bij het opknappen van je tuin? Neem dan contact op met Carlo de Waal via 06-22 15 17 90 of cdewaal@elkwelzijn.nl

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten