Buurt Informatie Punt Bolderburen

Bij het Buurt Informatie Punt kunt u terecht met al uw vragen, zorgen en ideeën over bijvoorbeeld uw wijk, bepaalde regelingen of vrijwilligerswerk.

 

Wijkcoach Karin Burgers: ‘Tijdens dit spreekuur heb ik bijvoorbeeld een buurtbewoner op de hoogte gebracht van een buurtactiviteit en ook iemand verwezen naar de DoeMee regeling en het Jeugdsportfonds. Ik hoop dat er meer mensen naar het informatiepunt komen’.

Openingstijden

Het Buurt Informatie Punt is iedere maandag open van 14.30 – 15.30 uur bij Buurtcentrum Bolderburen. ElkWelzijn, het Leefbaar Wijkteam en het Sociaal Wijkteam bemensen dit punt. De ene week treft u bijvoorbeeld de wijkagent, de andere week bijvoorbeeld iemand van Kleurrijk Wonen of de wijkverpleegkundige. Er is altijd een wijkcoach van ElkWelzijn aanwezig.

 

Er is een zomerstop van maandag 29 juli t/m 9 augustus. Vanaf maandag 12 augustus is het BIP weer iedere maandag open. 

Formulierenbrigade

Iedere eerste maandag van de maand is de Formulierenbrigade ook aanwezig bij het Buurt Informatie Punt van 19.00 – 20.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over het BIP kunt u contact opnemen met Alice Versluis: 06 14 24 55 05.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

‘Vrijwilligerswerk is dankbaar werk’

Digitaal vragenuur over vrijwilligerswerk Het jaar 2021 is van start. Het jaar van vrijwillige inzet. Daarom organiseert ElkWelzijn twee online bijeenkomsten waarin inwoners van Culemborg

Samen Winterwandelen gaat door

Half december namen Marijke en Karin het initiatief om ‘Samen Winterwandelen’ op te zetten. Er bleek veel behoefte aan te zijn. Daarom gaat het wandelen