Buurt Informatie Punt Bolderburen

Bij het Buurt Informatie Punt kunt u terecht met al uw vragen, zorgen en ideeën over bijvoorbeeld uw wijk, bepaalde regelingen of vrijwilligerswerk.

 

Wijkcoach Karin Burgers: ‘Tijdens dit spreekuur heb ik bijvoorbeeld een buurtbewoner op de hoogte gebracht van een buurtactiviteit en ook iemand verwezen naar de DoeMee regeling en het Jeugdsportfonds. Ik hoop dat er meer mensen naar het informatiepunt komen’.

Openingstijden

Het Buurt Informatie Punt is iedere maandag open van 14.30 – 15.30 uur bij Buurtcentrum Bolderburen. ElkWelzijn, het Leefbaar Wijkteam en het Sociaal Wijkteam bemensen dit punt. De ene week treft u bijvoorbeeld de wijkagent, de andere week bijvoorbeeld iemand van Kleurrijk Wonen of de wijkverpleegkundige. Er is altijd een wijkcoach van ElkWelzijn aanwezig.

 

Er is een zomerstop van maandag 29 juli t/m 9 augustus. Vanaf maandag 12 augustus is het BIP weer iedere maandag open. 

Formulierenbrigade

Iedere eerste maandag van de maand is de Formulierenbrigade ook aanwezig bij het Buurt Informatie Punt van 19.00 – 20.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over het BIP kunt u contact opnemen met Alice Versluis: 06 14 24 55 05.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Programma Initiatievenfeest 12 april

Op maandag 12 april vindt voor de vierde keer het initiatievenfeest plaats. Deze keer hebben de Gemeente Culemborg en ElkWelzijn de handen ineen geslagen om

Wie goed doet, goed ontmoet

2021 is het ‘jaar van de vrijwillige inzet’. Het thema is ‘Mensen maken Nederland.’ Eén op de drie Culemborgers zet zich vrijwillig in bij een van de ruim