Feestje voor (oud-)deelnemers en coaches Coach4you

Uitnodiging voor alle betrokkenen afgelopen 10 jaar

In het project Coach4you krijgt een kind een vrijwillige coach die hem of haar helpt om de brugklas door te komen. Dit jaar bestaat Coch4you 10 jaar. Daarom organiseert ElkWelzijn een feestje! Iedereen die de afgelopen jaren betrokken is geweest bij dit project is uitgenodigd.

Foto: Coach Bas Huisman met leerling Alec Walton

IMG-20230220-WA0000[215]

Al menig kind heeft door de jaren heen een coach toegewezen gekregen. De kinderen van groep 8 vullen samen met hun ouders en juf of meester een aanmeldformulier in als zij graag een coach willen. De coach komt dan een jaar lang bij een kind iedere week een uurtje thuis. Hij/zij helpt bij het plannen van het huiswerk of het maken van nieuwe vrienden. Soms oefenen ze met het kind om kleine conflicten op te lossen of denken ze samen na hoe er met een docent gepraat kan worden als een kind het niet eens is met zijn cijfer.

Het project werd in het begin gesponsord door het Oranje Fonds en het Elisabeth Fonds. Nu heeft gemeente Culemborg het project omarmd en is het Elisabeth Fonds nog steeds nauw betrokken. ElkWelzijn coördineert het project. Zo worden de kinderen geworven via de lagere scholen en koppelt de coördinator de coaches aan de kinderen. Ook zorgt ElkWelzijn ervoor dat de coaches intervisie krijgen en trainingen kunnen volgen.

ElkWelzijn organiseert een feest voor iedereen die de afgelopen 10 jaar betrokken is geweest bij Coach4you. Dus heb je ooit een coach gehad via Coach4you of ben je coach geweest, kom gezellig naar de feestelijke borrel op donderdag 16 maart van 17.00-18.30 uur. Het feestje vindt plaats op de Meerlaan 22 (achterom komen). Onderwijzers en andere netwerkpartners zijn ook van harte welkom.

Aanmelden kan tot 10 maart bij Alice Versluis: aversluis@elkwelzijn.nl

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Vacature jongerenwerker (24-32 uur)

Per direct is ElkWelzijn op zoek naar een  jongerenwerker (24-32 uur per week). Gezien de samenstelling van het team zoeken we een ervaren collega. Ben

Geen gat na ons pensioen

Heb je een ondernemend en actief leven gehad, dan hoef je na je pensionering niet in een zwart gat te vallen. “Ga niet zitten afwachten,