Dag van de Vrijwilliger en button van de Engel

7 december is de Dag van de Vrijwilliger; op deze dag worden vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Ook een mooie dag voor inwoners van Culemborg om de unieke button met een afbeelding van de Engel te dragen!

De Engel van Culemborg; in korte tijd is dit lichtkunstwerk uitgegroeid tot het symbool van verbinding dat zorgzaamheid en optimisme uitstraalt over de stad en inwoners. Inwoners die op 6 december bij de ontsteking aanwezig waren, ontvingen namens Culemborg voor Elkaar als eerste deze bijzondere button. Om hen te bedanken; want iedereen in Culemborg doet iets voor een ander!

Op het vrijwilligersplatform Culemborg voor Elkaar kunnen organisaties met hulpvragen in contact komen met degenen die graag iets voor een ander willen doen. De engel-button symboliseert niet alleen de feestelijke ontsteking van de Engel, maar ook de gemeenschapsgeest die Culemborg voor Elkaar bevordert.

Wil jij ook zo’n unieke button? Kom op maandag 18 december naar BonVie (10.00 – 11.00 uur), wijkcentrum de Salaamander (13.00 – 15.00 uur) of buurtcentrum Bolderburen (15.30 – 16.30 uur). We vertellen je dan ook graag over Culemborg voor Elkaar. Of schrijf je nu in op Culemborg voor Elkaar en doe mee aan de decemberkalender vol met kadootjes. Eind januari is er een feestelijke prijsuitreiking en ontvangt iedereen ook deze Engel button!

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Vrijwilligers vallen in de prijzen

Op donderdag 25 januari was de feestelijke prijsuitreiking van de decemberkalender van Culemborg voor Elkaar. Het was een echt feestje in buurtcentrum Bolderburen met hapje,

Valentijn op KWC en Lek en Linge

Op 14 februari ging op het voortgezet onderwijs in Culemborg valentijnsdag niet ongemerkt voorbij. De jongerenwerkers van ElkWelzijn hebben een valentijnsactie georganiseerd bij Lek en