Nieuwe verbindingen dankzij nieuwe website ElkWelzijn

Op 5 maart wordt de nieuwe website van ElkWelzijn gelanceerd. Naast de frisse en kleurrijke look&feel is de informatie duidelijker en gemakkelijker te vinden. Niet alleen over ElkWelzijn en wat zij voor jou kan betekenen, maar je vindt hier ook een agenda met allerlei activiteiten en een vrijwilligersvacaturebank van alle organisaties uit Culemborg.

Makkelijk vindbaar

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe website van ElkWelzijn. Naast een frisse look&feel was het belangrijkste uitgangspunt dat informatie makkelijk te vinden is. De website is daarom ingedeeld in 4 thema’s: Meedoen en ontmoeten, Leren en ontwikkelen, Vrijwillig actief en mantelzorg, Opgroeien en opvoeden. Bij elke inhoudelijke pagina staat een contactpersoon met foto en contactgegevens vermeld, zodat je snel contact op kunt nemen bij vragen.

Activiteiten

Nieuw is de agenda met activiteiten die ElkWelzijn organiseert of ondersteunt. Je vindt hier workshops, cursussen, uitjes voor vrijwilligers, informatieve bijeenkomsten maar ook wekelijkse activiteiten zoals de wandelclub, schilderlessen of het oudercafé. Er is voor ieder wat wils.

Vrijwilligersvacatures

Wil je vrijwilligerswerk in Culemborg doen of ben je als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Dan kun je gebruikmaken van de vrijwilligersvacaturebank van ElkWelzijn. Met handige zoekfilters zoek je naar een vacature die bij jouw wensen past: een korte of langdurige klus, werken met ouderen, jongeren of misschien wel dieren of op een specifieke dag. Spreek je nog niet zo goed Nederlands of zit je in een rolstoel? Ook op specifieke wensen kun je filteren. Er zijn op dit moment ruim 70 vacatures en dit wordt nog iedere dag aangevuld.

Testen

Wij willen iedereen hartelijk danken voor alle creatieve input om van dit project een succes te maken. In het bijzonder de vrijwilligers van ElkWelzijn die de website hebben getest. Hun bevindingen hebben geleid tot een aantal aanpassingen. Natuurlijk kan het gebeuren dat we toch iets over het hoofd hebben gezien. Kom je iets tegen wat nog niet compleet is, niet juist is of heb je een suggestie ter verbetering? Stuur dan een e-mail aan Milou Oomens: moomens@elkwelzijn.nl

Uitnodiging

Wij vinden dat deze website niet alleen van ons is, maar ook een beetje van jou! Kom je donderdag 5 maart van 16.00 tot 17.00 uur met ons de website lanceren? Iedereen is uitgenodigd bij ElkWelzijn, Meerlaan 22. Wij zorgen voor een hapje en drankje.

Contact

Milou Oomens-1_hr

Milou Oomens

T 0345-51 52 27
maandag- en woensdagochtend
E moomens@elkwelzijn.nl

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten