Reizende expositie Het Gezicht van het Gezicht

Na het succes van de workshops en expositie van het project Het Gezicht van het Gezicht met 2 scholen, gaat de expositie nu op reis. Alsnog een mooie kans om de kleurrijke collectie zelfportretten te komen bewonderen!

Gezicht van het gezicht Overzicht zelfportretten 2021klein

De zelfportretten worden afgedrukt op grote overzichtskaarten en zijn te zien in Buurtcentrum Bolderburen van 28 oktober t/m 3 november. Op 4 november volgt een afsluitende workshop.

Van 8 november t/m 14 november is de expositie in zorgcentrum Beatrix. Ook daar is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De workshop wordt gegeven aan de bewoners van het zorgcentrum.

Samenwerking

Het Gezicht van het Gezicht wordt georganiseerd door De Vrijstad Drukker, ElkWelzijn en de Gelderlandfabriek en is onderdeel van het project Cultureel Vermogen. Hierbij staat samenwerking tussen partijen en ontmoeting van verschillende mensen centraal.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Dag van de Vrijwilliger: bedankt!

Op 7 december 2023 is het de Dag van de Vrijwilliger. Om alle vrijwilligers, goed-doeners en impactmakers in gemeente Culemborg te bedanken voor hun inzet,

Warme winterweken in Culemborg

Een warme winter in Culemborg van 18 december 2023 t/m 7 januari 2024 De winter staat voor de deur: een periode die draait om gezelligheid,