Reizende expositie Het Gezicht van het Gezicht

Na het succes van de workshops en expositie van het project Het Gezicht van het Gezicht met 2 scholen, gaat de expositie nu op reis. Alsnog een mooie kans om de kleurrijke collectie zelfportretten te komen bewonderen!

Gezicht van het gezicht Overzicht zelfportretten 2021klein

De zelfportretten worden afgedrukt op grote overzichtskaarten en zijn te zien in Buurtcentrum Bolderburen van 28 oktober t/m 3 november. Op 4 november volgt een afsluitende workshop.

Van 8 november t/m 14 november is de expositie in zorgcentrum Beatrix. Ook daar is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De workshop wordt gegeven aan de bewoners van het zorgcentrum.

Samenwerking

Het Gezicht van het Gezicht wordt georganiseerd door De Vrijstad Drukker, ElkWelzijn en de Gelderlandfabriek en is onderdeel van het project Cultureel Vermogen. Hierbij staat samenwerking tussen partijen en ontmoeting van verschillende mensen centraal.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Gezocht: 4 leden Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van ElkWelzijn bestaat uit 6 zetels. Begin 2022 loopt de zittingstermijn van 4 leden van de Raad van Toezicht af. Daarom

Idee tegen eenzaamheid?

Wil jij helpen of zelf een activiteit organiseren deze winter? We helpen je graag op weg! Kom donderdag 11 november van 16 tot 17.30 uur