Reizende expositie Het Gezicht van het Gezicht

Na het succes van de workshops en expositie van het project Het Gezicht van het Gezicht met 2 scholen, gaat de expositie nu op reis. Alsnog een mooie kans om de kleurrijke collectie zelfportretten te komen bewonderen!

Gezicht van het gezicht Overzicht zelfportretten 2021klein

De zelfportretten worden afgedrukt op grote overzichtskaarten en zijn te zien in Buurtcentrum Bolderburen van 28 oktober t/m 3 november. Op 4 november volgt een afsluitende workshop.

Van 8 november t/m 14 november is de expositie in zorgcentrum Beatrix. Ook daar is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De workshop wordt gegeven aan de bewoners van het zorgcentrum.

Samenwerking

Het Gezicht van het Gezicht wordt georganiseerd door De Vrijstad Drukker, ElkWelzijn en de Gelderlandfabriek en is onderdeel van het project Cultureel Vermogen. Hierbij staat samenwerking tussen partijen en ontmoeting van verschillende mensen centraal.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Vacature jongerenwerker (24-32 uur)

Per direct is ElkWelzijn op zoek naar een  jongerenwerker (24-32 uur per week). Gezien de samenstelling van het team zoeken we een ervaren collega. Ben