Thank you ride out

Van 8 t/m 14 februari is het de week van de liefde. Liefde is breder dan het hebben van een relatie. Je hebt bijvoorbeeld je familie lief of je bent blij dat je vrienden om je heen hebt. Je waardeert het dat iemand je helpt of dat iemand een luisterend oor biedt als je dat nodig hebt. Iedereen vindt het fijn om gezien en gehoord te worden. ElkWelzijn vindt het belangrijk dat we in deze tijd naar elkaar om blijven kijken en dat we mensen blijven verbinden. Daarom biedt ElkWelzijn de inwoners van Culemborg de kans om in deze week een bijzonder persoon in het zonnetje te zetten door het organiseren van een Thank you ride out. Daarnaast zullen jonge mantelzorgers bedankt worden voor hun inzet.

Hoe werkt het?

Van 1 t/m 8 februari kun je een geschreven tekst doorgeven van maximaal 50 woorden voor iemand die jij in het zonnetje wilt zetten. Vul het formulier onder aan deze pagina in of vul de bon uit de Culemborgse Courant van 3 februari in en gooi de bon in de brievenbus bij ElkWelzijn op de Meerlaan 22. Je kunt de boodschap ook mailen naar rpeterse@elkwelzijn.nl 

Thank you drive thru

Degene voor wie de boodschap bedoeld is wordt in de week van 8 t/m 14 februari verrast met een bezoek van een van onze medewerkers. Zij brengen jouw boodschap op ludieke wijze over aan de ontvanger.  Hierbij is het mogelijk om als aanmelder te videobellen met de ontvanger op het moment dat we voor de deur staan. 

Dus wil jij je geliefde, je oma, de buurman, een oom of tante, die ene vrijwilliger die jou altijd helpt of iemand anders bedanken? Stuur dan snel je boodschap in.

Voor vragen over de actie kun je contact opnemen met Reiza Peterse op telefoonnummer 06-83529987. 

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Nieuw: filmpjes Sociaal Team

In samenwerking met het Sociaal Team en diverse vrijwilligersorganisaties heeft ElkWelzijn 2 filmpjes gemaakt waarin Culemborgse inwoners gevolgd worden die ondersteuning kregen van professionals van