Vacature Teammanager (32 uur)

Per direct is er een vacature voor een teammanager (32 uur per week) die met veel energie en enthousiasme uitvoering wil geven aan de missie van ElkWelzijn.

medewerkers ElkWelzijn

ElkWelzijn is de welzijnsorganisatie van Culemborg die zich inzet voor een leefbare samenleving voor álle Culemborgers. Naast ruim 200 vrijwilligers werk je met 29 collega’s. We bieden een steunpunt mantelzorg, een vrijwilligers informatiepunt, ouderenondersteuning, jongerenwerk en buurtbemiddeling.


Per direct is er een vacature bij ElkWelzijn voor een:

       Teammanager (32 uur per week)

       

Nederland in het klein

Culemborg wordt omschreven als “Nederland in het klein”, met alle mogelijkheden en uitdagingen van dien. Dit maakt deze stad interessant, bruisend en uitdagend om in te werken.

De maatschappij is volop in beweging en het sociaal werk heeft een belangrijke rol in het (mede) oplossen van de vele vraagstukken van onze tijd. Denk aan kwesties rondom vergrijzing, vluchtelingen, toenemende ongelijkheid, financiële problematiek, jongeren die worstelen met hun mentale gezondheid. Maar ook de vele kansen die er zijn: verbinden middels vrijwillige inzet, samenwerking met allerlei sectoren, zoals zorg, onderwijs en veiligheid. Wij geloven in de kracht van mensen en in de mogelijkheden die er zijn voor een eerlijke en harmonieuze samenleving

Wat houdt de functie in

De teammanager is verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het beleid binnen ElkWelzijn. Een belangrijk onderdeel is onze rol in de genoemde maatschappelijke vraagstukken, het aansturen en begeleiden van de medewerkers en het vertalen van missie, visie en strategisch beleid naar de praktijk. In onze organisatie is veel passie voor inhoud. We zoeken een collega die deze passie deelt, maar ook goed in staat is deze te vertalen naar de praktijk en om te zetten naar een efficiënte en effectieve organisatie.

Hij/zij geeft hiërarchisch leiding aan circa 10 medewerkers, ontwikkelt en vertaalt beleid en onderhoudt diverse externe contacten. Eindverantwoordelijk voor verschillende projecten en het succes ervan.

We willen dat inwoners hun talenten benutten en zelf regie nemen. Deze visie vertalen wij ook naar ons personeelsbeleid. Er is daarom veel oog voor zelfstandigheid, eigen regie en kwaliteiten van mensen in de organisatie. Medewerkers zijn de laatste jaren gegroeid in hun zelfstandigheid. Als teammanager stimuleer en ondersteun je deze ontwikkeling.

Samen met je collega teammanager en de directeur-bestuurder vorm je het managementteam van ElkWelzijn.

Wat verwachten we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante opleiding zoals Social Work, MMZ of MWD of door ruime recente relevante werkervaring.
 • Je hebt een groot sociaal hart en je hebt oog voor talenten en behoeftes van medewerkers.
 • Aantoonbare ervaring op tactisch niveau.
 • Je beweegt je gemakkelijk in een informele, maar complexe organisatie.
 • Je bent coachend, resultaatgericht en daadkrachtig. Je schroomt niet om besluiten te nemen waar dit nodig is.
 • Je bent in staat om een sterk intern en extern netwerk op te bouwen.
 • Je kunt goed werken in een politiek gevoelige omgeving waarbij je op diverse borden tegelijkertijd aan het schaken bent.
 • Je bent ondernemend en gericht op samenwerking en verbinding.
 • Je hebt financieel inzicht en beschikt over organisatiesensitiviteit.
 • Je bent een organisatietalent, je bent er goed in om abstractere doelen inspirerend te vertalen naar de praktijk.
 • Je bent in staat om met de professionals een efficiënte en effectieve organisatie te creëren.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris van minimaal 3285 en maximaal 4927 bruto per maand (schaal 10) bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform de CAO Sociaal werk en afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband) van 32 uur per week.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder kilometervergoeding en loopbaanbudget
 • Alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals laptop en telefoon.
 • Een enthousiast team, een prettige werkomgeving en veel vrijheid.


ElkWelzijn wil een afspiegeling zijn van de samenleving. Dit betekent dat we ernaar streven om onze teams zo divers mogelijk in te richten.

Solliciteren

Word jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog. Je kunt jouw sollicitatiebrief met CV sturen naar sollicitatie@elkwelzijn.nl.

Wil je eerst meer weten over wat deze functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Dorine Ottevanger, directeur-bestuurder, 06-10 02 96 62. Kijk voor meer informatie over ElkWelzijn ook op www.elkwelzijn.nl

Planning Je kunt op deze vacature reageren tot en met 8 juni 2023. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 juni 2023.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Vrijwilligers vallen in de prijzen

Op donderdag 25 januari was de feestelijke prijsuitreiking van de decemberkalender van Culemborg voor Elkaar. Het was een echt feestje in buurtcentrum Bolderburen met hapje,