VrijstadCulemborgPas voor ElkWelzijn vrijwilligers

In Culemborg bestaat sinds kort de VrijstadCulemborgpas. Een mooi initiatief om lokale ondernemers te stimuleren. ElkWelzijn heeft zo’n 200 vrijwilligers die het werk mogelijk maken. Deze vrijwilligers waardeert ElkWelzijn graag voor hun grote inzet, onder andere door hen een Vrijstad Culemborgpas aan te bieden.

Foto: Raymond Rison van de Culemborgse Mannenmode overhandigt de VrijstadCulemborgPas voor de 200 vrijwilligers van ElkWelzijn aan de directeur van ElkWelzijn Dorine Ottevanger. 

Dorine en Raymond - Vrijstad Culemborgpas_k

VrijstadCulemborgPas

De VrijstadCulemborgPas is een initiatief van Raymond Rison, eigenaar van modezaak Culemborgse Mannen. Hij diende het plan afgelopen jaar in bij het Ondernemers Fonds Culemborg (OFC). Dat had een prijsvraag uitgeschreven voor Hét idee voor Culemborg. Raymond: ‘Lokaal verbinden is belangrijk, door de prijs van het Ondernemersfonds Culemborg kon ik een 4 jaar lang gekoesterd idee uiteindelijk realiseren. En ik ben super blij dat ElkWelzijn als verbindende instelling als één van de eerste de VrijstadCulemborgPas heeft omarmd!

Cadeau vrijwilligers ElkWelzijn

Alle 200 vrijwilligers van ElkWelzijn hebben de pas ontvangen. Directeur Dorine Ottevanger: ‘We vinden het belangrijk om de lokale ondernemers te steunen met dit charmante initiatief en dit te verbinden met het mooie werk dat onze vrijwilligers doen voor inwoners in Culemborg. Wij zijn een Culemborgse welzijnsorganisatie en partijen verbinden is de kern van wat wij doen.’

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Nachtvoetbal tijdens de ramadan

Zo’n 80 tot 110 jongeren komen tijdens de ramadan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag rond middernacht naar sporthal Interweij voor een partijtje zaalvoetbal. Het