Vrijwilligerswerk: een goed voornemen!

Januari is de maand van goede voornemens. Veel mensen overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weten niet precies wat. Heeft u ooit wel eens gedacht aan Buurtbemiddeling? ElkWelzijn is op zoek naar nieuwe vrijwilligers in de regio Zaltbommel, Maasdriel, Tiel en Neder Betuwe.

Yolande van Heesewijk en Wil Schep

Buurtbemiddeling stimuleert in Nederland al 25 jaar het prettig omgaan tussen buurtgenoten. Dankzij de hulp van 2 vrijwillige buurtbemiddelaars komen buren weer met elkaar in gesprek. ElkWelzijn is op zoek naar enthousiaste mensen die onbevooroordeeld kunnen luisteren en neutraal kunnen blijven. Het is blikverruimend en uitdagend vrijwilligerswerk waarbij u goed begeleid en ondersteund wordt. Nieuwe bemiddelaars volgen een uitgebreide training en starten met een ervaren bemiddelaar. Een mooie gelegenheid om uw talenten op een andere manier in te zetten

Interesse?

Lees wat een vrijwillig buurtbemiddelaar precies doet en stuur ElkWelzijn een kort mailtje met je gegevens dan neemt de coördinator contact op: buurtbemiddeling@elkwelzijn.nl of bel met 0345-22 50 00.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten