Week van de liefde: wie zet jij in het zonnetje?

Van 14 t/m 18 februari is het de week van de liefde. ElkWelzijn vindt het belangrijk dat we in deze tijd naar elkaar om blijven kijken en dat we mensen blijven verbinden. Daarom bieden we inwoners van Culemborg de kans om van 14 t/m 18 februari een bijzonder persoon in het zonnetje te zetten. Wie wil jij verrassen met een mooie boodschap?

zonnebloem

Van 14 t/m 18 februari is het de week van de liefde. Liefde is breder dan het hebben van een relatie. Je hebt bijvoorbeeld je familie lief of je bent blij dat je vrienden om je heen hebt. Je waardeert het dat iemand je helpt of dat iemand een luisterend oor biedt als je dat nodig hebt. Iedereen vindt het fijn om gezien en gehoord te worden. ElkWelzijn vindt het belangrijk dat we in deze tijd naar elkaar om blijven kijken en dat we mensen blijven verbinden. Daarom biedt ElkWelzijn de inwoners van Culemborg de kans om in de wijk van 14 t/m 18 februari een bijzonder persoon in het zonnetje te zetten.

Hoe werkt het?

Van 1 t/m 9 februari kun je een videoboodschap van maximaal 30 seconden insturen of een geschreven tekst doorgeven van maximaal 50 woorden. Wij bezorgen deze boodschap op een ludieke manier aan degene die jij in het zonnetje wilt zetten. Hoe precies is een verrassing.

Vul het onderstaande formulier in . Vragen? Nem contact op met Reiza Peterse via rpeterse@elkwelzijn.nl of 06-83 52 99 87. 

 

Jouw boodschap

Wil jij je geliefde, je oma, je mantelzorger, je beste vriend, een oom of tante, die ene vrijwilliger die jou altijd helpt of iemand anders bedanken? Stuur snel je boodschap in, want er is beperkt plek.

De afzender

De boodschap
Video?
Stuur een videobericht apart door naar Reiza Peterse via e-mail rpeterse@elkwelzijn.nl of WhatsApp: 06-83 52 99 87

De ontvanger

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Vacature jongerenwerker (24-32 uur)

Per direct is ElkWelzijn op zoek naar een  jongerenwerker (24-32 uur per week). Gezien de samenstelling van het team zoeken we een ervaren collega. Ben