Nog een idee voor een activiteit? Kom maar op!

Een workshop breakdance een Hip Hop Challenge, een voetbaltoernooi, een flshmob, speurtoch, graffiti-les, pimp-ke-eigen-shirt, waterballet, talentenjacht … Het kan ons eigenlijk niet te gek. Heb je nog een idee voor een leuke zomeractiviteit voor jongeren? Of iets gericht op volwassenen? Neem dan contact met ons op!

 

Spelregels

  • We zoeken naar activiteiten voor de periode van 17 juli tot 30 augustus.
  • Het maakt niet uit of het eenmalig is of een paar keer of zelfs een reeks.
  • Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren mee kunnen doen, willen we het liefst de activiteiten gratis aanbieden. Of tegen een heel kleine vergoeding. Want ook in Culemborg wonen er best wat gezinnen die niet zoveel te besteden heden.
  • Als je meedoet, verwachten we dat je de activiteit(en) zelf organiseert. Denk aan: een locatie, misschien vooraf inschrijven, deskundige begeleiding, opbouwen en opruimen, en het nemen van maatregelen in verband met corona of de deelnemers daarop wijzen. We denken daarbij natuurlijk graag met je mee!

 

Kom maar op met die ideeën!

Wil jij of jouw organisatie meedoen, neem dan contact met ons op. Bedenk in grote lijnen hoe de activiteit eruit ziet. Dit formulier is misschien een handig hulpmiddel. De contactpersoon van ElkWelzijn of iemand anders neemt dan even contact op. Want naast ElkWelzijn zijn ook de Brede School Culemborg en de gemeente Culemborg nauw betrokken om dit voor elkaar te krijgen.

 

Ondersteuning nieuw initiatief

ElkWelzijn stimuleert en ondersteunt sociale initiatieven van Culemborgers. Dat kunnen initiatieven op allerlei gebieden zijn, groots of klein. Het begint met een idee of een behoefte aan iets. De wijkcoach helpt je verder. Lees hier hoe.

 

We helpen je onder andere met het vinden van financiering. Daarvoor kun je terecht bij het Buurtpanel via buurtpanels@culemborg.nl. De aanvraag wordt dan binnen 24 uur behandeld en teruggekoppeld. In tegenstelling tot het Initiatievenloket, wordt hier wel een verantwoording gevraagd met bonnen. De betaling vindt dus achteraf plaats. Er is geen limiet qua bedrag.

 

Het budget dat vanuit het Initiatievenloket van de gemeente Culemborg hiervoor beschikbaar was, is inmiddels volledig besteed.

 

Hulpmiddelen

  • Poster met corona-maatregelen om op te hangen bij je activiteit. Download
  • Plaatje met corona-maatregelen om vooraf toe te sturen aan deelnemers. Download

Contact

Sandra Rigter-1_hr

Sandra Rigter

Organisatie/inhoudelijke vragen
T 06-83 52 51 08
E srigter@elkwelzijn.nl

Milou Oomens-1_hr

Milou Oomens

Communicatie en pr
T 0345-51 52 27
E moomens@elkwelzijn.nl