Buurtcentrum Bolderburen behaalt tweede plaats

Buurtcentrum Bolderburen heeft afgelopen weekend een mooie tweede plaats behaald in de verkiezing voor het ‘Dorpshuis van het Jaar’ van de provincie Gelderland.

De thema’s ‘samen doen’ en ‘toegankelijkheid’ stonden centraal. Een vakjury en de andere finalisten hebben Bolderburen beoordeeld op deze thema’s. Daarnaast telden ook de publieks-stemmen mee, er stemden maar liefst 1119 mensen op Bolderburen. Iedereen die zijn stem heeft uitgebracht hartelijk bedankt.

bolderburen dorpshuis

Trots

De jury vindt Bolderburen een parel van een locatie. Het is een open en gezellige plek, waar iedereen zicht welkom voelt en er wordt actief samenwerking gezocht met anderen. Vrijwilliger Ab Haring: “ We zijn zo trots op deze tweede plaats, zeker omdat we nog maar net zijn begonnen. Dit is echt een kroon op ons werk en een motivatie om op deze positieve manier door te gaan! Volgend jaar stellen we het thema Diversiteit centraal!”

Meer weten?

Kijk op de website Buurtcentrum Bolderburen of klik hier voor meer informatie.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

‘Vrijwilligerswerk is dankbaar werk’

Digitaal vragenuur over vrijwilligerswerk Het jaar 2021 is van start. Het jaar van vrijwillige inzet. Daarom organiseert ElkWelzijn twee online bijeenkomsten waarin inwoners van Culemborg

Samen Winterwandelen gaat door

Half december namen Marijke en Karin het initiatief om ‘Samen Winterwandelen’ op te zetten. Er bleek veel behoefte aan te zijn. Daarom gaat het wandelen