Buurtcentrum Bolderburen behaalt tweede plaats

Buurtcentrum Bolderburen heeft afgelopen weekend een mooie tweede plaats behaald in de verkiezing voor het ‘Dorpshuis van het Jaar’ van de provincie Gelderland.

De thema’s ‘samen doen’ en ‘toegankelijkheid’ stonden centraal. Een vakjury en de andere finalisten hebben Bolderburen beoordeeld op deze thema’s. Daarnaast telden ook de publieks-stemmen mee, er stemden maar liefst 1119 mensen op Bolderburen. Iedereen die zijn stem heeft uitgebracht hartelijk bedankt.

bolderburen dorpshuis

Trots

De jury vindt Bolderburen een parel van een locatie. Het is een open en gezellige plek, waar iedereen zicht welkom voelt en er wordt actief samenwerking gezocht met anderen. Vrijwilliger Ab Haring: “ We zijn zo trots op deze tweede plaats, zeker omdat we nog maar net zijn begonnen. Dit is echt een kroon op ons werk en een motivatie om op deze positieve manier door te gaan! Volgend jaar stellen we het thema Diversiteit centraal!”

Meer weten?

Kijk op de website Buurtcentrum Bolderburen of klik hier voor meer informatie.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Programma Initiatievenfeest 12 april

Op maandag 12 april vindt voor de vierde keer het initiatievenfeest plaats. Deze keer hebben de Gemeente Culemborg en ElkWelzijn de handen ineen geslagen om

Wie goed doet, goed ontmoet

2021 is het ‘jaar van de vrijwillige inzet’. Het thema is ‘Mensen maken Nederland.’ Eén op de drie Culemborgers zet zich vrijwillig in bij een van de ruim