Buurtcentrum Bolderburen

Buurtcentrum Bolderburen is een ontmoetingsplek voor en door de buurt. Met activiteiten voor de inwoners uit heel Culemborg. Iedereen is welkom in Bolderburen. Jong, oud, en ook ouders met kinderen. Voor hen is een leuke kinderhoek ingericht en een zwerfboekenkast. De enthousiaste werkgroep van bewoners wordt ondersteund door ElkWelzijn.

Activiteiten in Buurtcentrum Bolderburen

Buurtcentrum Bolderburen was in verband met de Corona maatregelen een tijdje gesloten. De Partners van het “Buurt Informatie Punt” zijn daarom meer aanwezig geweest in de wijk. Bolderburen is nu weer open voor maximaal 10 bewoners per keer.


We bieden bewoners de mogelijkheid om op afspraak naar het Buurt Informatie punt te komen. Heb je vragen over zaken die zich afspelen in de wijk ( Achter de Poort, Landzicht, Molenzicht of Parijsch)? Dan kunt dit bespreken tijdens het ”Buurt Informatie Punt.” Dit vindt iedere dinsdag plaats van 14.30-15.30 uur. Meld je van tevoren aan bij Alice Versluis (06-14245505).


Normaliter vinden er veel verschillende activiteiten plaats in het Buurtcentrum. I.v.m. Corona is het aanbod beperkt. Wil je deelnemen aan een activiteit, dan vragen wij je om jezelf van tevoren aan te melden. Dat kan door een email te sturen naar aanmeldenbb@gmail.com of door te bellen naar Karin Burgers (06-20718053). Het dragen van een mondkapje is bij alle activiteiten verplicht.

Koffiemomenten

Het is op verschillende dagen mogelijk om gezellig samen met anderen een kopje of thee te komen drinken. U kunt bij ons terecht op:

Maandag       14.00 uur -16.30 uur

Dinsdag         14.00 uur -16.30 uur

Donderdag   10.00 uur -12.00 uur

Donderdag   14.00 uur -16.30 uur

Vrijdag            10.00 uur -12.00 uur

Hulp bij Digitale vaardigheden

Op donderdagochtend is er de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het omgaan met de laptop, mobiele telefoon, tablet etc. Juist tijdens Corona zijn digitale vaardigheden erg belangrijk om met andere in contact te blijven.

Ervaringen van buurtbewoners

Lees de verhalen van enthousiaste buurtbewoners over wat het buurtcentrum voor hen betekent.

Meehelpen?

Wil je meehelpen om van Buurtcentrum Bolderburen een bruisende ontmoetingsplek te maken of heb je ideeën voor nieuwe activiteiten? Neem contact met ons op!

Locatie

Buurtcentrum Bolderburen

Prijsseweg 1b, Culemborg

Contact

Alice Versluis-1a_hr

Alice Versluis

T 06-14 24 55 05
E aversluis@elkwelzijn.nl

Karin Burgers-1_hr

Karin Burgers

T 06-20 71 80 53
E kburgers@elkwelzijn.nl