Buurtcentrum Bolderburen gaat digitaal

Wil je leren hoe je met elkaar in contact blijft via digitale mogelijkheden als videobellen of whatsapp beeldgesprek? Dan is Digitaal Buurtcentrum Bolderburen iets voor jou!

Omdat het Buurtcentrum nu gesloten is en elkaar digitaal ontmoeten in tijden van corona belangrijker is dan ooit, bieden we jou dit nieuwe project aan. Vrijwilligers geven, met inachtneming van de coronamaatregelen, uitleg op maat over allerlei digitale contactmogelijkheden. Zo kun je nu en in de toekomst elkaar blijven ‘zien’.
Ook Bibliotheek Rivierenland doet mee! Zij geven uitleg over e-books en e-readers.

Adriana van der Veen

"Gewoon meedoen en proberen"

Adriana van der Veen heeft zich al opgegeven. “Ik heb een computer, tablet en telefoon. Ik kan me er goed mee redden, maar ik denk niet dat ik alle mogelijkheden benut. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat er nog meer kan. In december word ik 74 jaar. Je bent nooit te oud om te leren. Het is cliché, maar echt waar! Er verandert zoveel in een paar jaar. Je moet een beetje bij de tijd blijven. Het is goed om nieuwsgierig te zijn naar wat er om je heen gebeurt en allemaal mogelijk is. Voor iedereen die nog twijfelt zeg ik: gewoon meedoen en proberen!”

Heb je interesse? Neem dan contact op met Alice Versluis via 06-14 24 55 05 of Karin Burgers via 06-20 71 80 53

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Nachtvoetbal tijdens de ramadan

Zo’n 80 tot 110 jongeren komen tijdens de ramadan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag rond middernacht naar sporthal Interweij voor een partijtje zaalvoetbal. Het