ElkWelzijn 15 jaar

 

In september 2021 bestaat ElkWelzijn 15 jaar. En wie jarig is, trakteert!

ElkWelzijn Jubeltoer 22-9

Op woensdag 22 september trakteren wij Culemborg op een jubeltoer door de stad. De route gaat langs diverse plekken waar we je verrassen met een lekker hapje, drankje of leuke activiteit: optredens, opdrachten of bijvoorbeeld een fijne speelplek voor de kids. Lekstad Orkest speelt tussen 14.00 en 16.00 uur live in de tuin van Bolderburen. Balletstudio Chantal en Popkoor de Happening kom je onderweg ook tegen.

Op al deze plekken vind je ook een letter. Wie de hele route volbrengt en alle letters verzamelt, maakt kans op een mooie Culemborgse prijs!

De jubeltoer is voor iedereen: jong en oud. En kun je lopend, met de kinderwagen, op de rollator, scootmobiel of fiets afleggen.

Doe je mee? Kom op 22 september naar een van de drie startplekken en meld je daar aan:

  • ElkWelzijn, Meerlaan 22
  • Buurtcentrum Bolderburen, Prijsseweg 1b
  • Wijkcentrum de Salaamander, Heimanslaan 2

De locaties en activiteiten zijn open van 13.00 tot 17.00 uur. Veel plezier!

Bekijk hier de twee routes van de Jubeltoer:
Route Oost
Route West

Terugblik op 15 jaar welzijnswerk in Culemborg

“Sinds de start van ons werk is er veel veranderd. 15 jaar geleden verzorgden organisaties allerlei aanbod. De rol van bewoners is groter geworden, professionals ondersteunen hen.

Met deze vrijwilligers bieden we meer en andere diensten, zoals het busvervoer voor ouderen dat jaren heeft gedraaid. Of een buurthuis, dat door inwoners wordt gedragen. Die betrokkenheid van bewoners bij hun eigen wijk en bij ons werk is niet meer weg te denken.”

Directeur bestuurder Dorine Ottevanger

Bekijk de hoogtepunten van 15 jaar ElkWelzijn

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Vacature jongerenwerker (24-32 uur)

Per direct is ElkWelzijn op zoek naar een  jongerenwerker (24-32 uur per week). Gezien de samenstelling van het team zoeken we een ervaren collega. Ben

Geen gat na ons pensioen

Heb je een ondernemend en actief leven gehad, dan hoef je na je pensionering niet in een zwart gat te vallen. “Ga niet zitten afwachten,