Idee tegen eenzaamheid?

Wil jij helpen of zelf een activiteit organiseren deze winter? We helpen je graag op weg! Kom donderdag 11 november van 16 tot 17.30 uur langs bij ElkWelzijn.

christmas-tree-2928142_1280-5

Begin oktober was de Week tegen Eenzaamheid. Er werd koffie gedronken, samen soep gegeten, in de tuin gewerkt, gepraat en gesport met jong & oud. Mogelijk heb jij zelf een idee gekregen om eenzaamheid in Culemborg te verminderen? Vorig jaar is bijvoorbeeld het Winterwandelen gestart: op een vast moment van de week samen wandelen.

Wil je ook iets organiseren in de komende wintertijd? Kom dan donderdag 11 november 16-17.30 uur langs met je idee bij ElkWelzijn aan de Meerlaan 22! Deelnemers van het Winterwandelen vertellen over hun ervaringen.

Ook als je mee wilt helpen met een activiteit, ben je van harte welkom.

Meer informatie

Sandra Rigter: srigter@elkwelzijn.nl of bel 06-83 52 51 08.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Je kunnen verplaatsen in de ander

Dementerende migranten en hun mantelzorgers hebben veel zorgen en pijn. Dit blijft veelal achter de voordeur. Het Nederlands zorgsysteem is onbekend of wordt niet gebruikt.

Fietslessen in Culemborg van start

”Mijn bijdrage aan het vergroten van de zelfstandigheid van vrouwen” Marianne Luken is een van de vrijwilligers die in een initiatief van ElkWelzijn vrouwen van