Initiatievenfeest ‘Mensen maken Culemborg’

Voor alle inwoners van Culemborg die zich betrokken voelen bij hun leefomgeving is er een digitaal Initiatievenfeest op maandag 12 april van 17.00 – 19.00 uur. Met één druk op de knop kun je er digitaal bij zijn!

Wil je weten welke initiatieven er allemaal lopen in Culemborg? En wil je zelf ook iets betekenen voor de stad? Tijdens dit Initiatievenfeest kun je kennismaken met diverse vormen van vrijwillige inzet. We ontmoeten elkaar digitaal om uit te wisselen hoe vrijwillige inzet doorgaat in deze tijd en om elkaar te inspireren.

Initiatievenfeest

Roscoe Jozefzoon presenteert de avond. Na de opening door burgemeester Gerdo van Grootheest en directeur ElkWelzijn Dorine Ottevanger presenteren diverse Culemborgse initiatieven en vrijwilligersorganisaties zich. En er is uitwisseling over vrijwillige inzet tijdens corona. Tijdens het Initiatievenfeest is er een snackbreak met muziek van Rick Snel. Om 19.00 uur is het feest afgelopen.

Meld je vóór 7 april aan via initiatief@culemborg.nl o.v.v. naam, je mailadres en je ontvangt de link waarmee je mee kan doen. Geef ook je huisadres door als je het verrassingsmenu wilt. (Deze gegevens zullen na de avond vernietigd worden in het kader van de AVG-wetgeving).

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Programma Initiatievenfeest 12 april

Op maandag 12 april vindt voor de vierde keer het initiatievenfeest plaats. Deze keer hebben de Gemeente Culemborg en ElkWelzijn de handen ineen geslagen om

Wie goed doet, goed ontmoet

2021 is het ‘jaar van de vrijwillige inzet’. Het thema is ‘Mensen maken Nederland.’ Eén op de drie Culemborgers zet zich vrijwillig in bij een van de ruim