Leerhuis

Het Leerhuis is er voor iedereen! Wil je werken aan je eigen ontwikkeling en je basisvaardigheden vergroten? Dan hebben we vast en zeker een passend aanbod. Iedereen kan op zijn eigen manier een bijdrage leveren aan het Leerhuis. Iedereen heeft een talent. En iedereen kan iets (bij)leren.

Voor wie

Samen kijken we naar jouw wensen en welk aanbod daarbij past. Dat kan binnen het Leerhuis zijn, maar we kunnen je ook op weg helpen met bijvoorbeeld het vinden van vrijwilligerswerk of een dagbestedingsplek. Ook als je vrijwilligerswerk wil doen binnen het Leerhuis, ben natuurlijk van harte welkom!

Je kunt leren in een groep of alleen met een maatje. 

Je hebt geen verwijzing nodig om mee te doen aan de activiteiten van het Leerhuis. Je kunt gewoon eens binnen lopen en horen wat er allemaal te doen is!

Video afspelen

Openingstijden

Wil je meer informatie over het Leerhuis? Kom langs bij onze kantoordienst. Een aantal deelnemers van het Leerhuis leren hier via een werkervaringsplek mee te draaien in een organisatie. 

Leerhuis: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en woensdag van 9.00-12.00 uur

Heb je vragen over het leren van de Nederlandse taal? Of Nederlands je moedertaal is of niet, voor iedereen kunnen we iets betekenen.

Inloopspreekuur Taalhuis: woensdag van 9.00 tot 12.00 uur

Let op: In verband met corona is het Leerhuis alleen open voor vaste deelnemers op afspraak. Heb je een vraag of wil je je alvast aanmelden voor september? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar 06-10 08 71 61.

Locatie

Leerhuis, Wijkcentrum de Salaamander
Heimanslaan 2
4102 JA Culemborg

Meer info: www.leerhuisculemborg.nl

En lees het verhaal van Karen Scheggetman, vrijwilliger bij het Leerhuis. 

Contact

Jolanda Slobbe-1_hr

Jolanda Slobbe

T 06-41 61 18 21
E jslobbe@elkwelzijn.nl