Leerhuis

Het Leerhuis is er voor iedereen! Wil je werken aan je eigen ontwikkeling en je basisvaardigheden vergroten? Dan hebben we vast en zeker een passend aanbod. Iedereen kan op zijn eigen manier een bijdrage leveren aan het Leerhuis. Iedereen heeft een talent. En iedereen kan iets (bij)leren.

Voor wie

Samen kijken we naar jouw wensen en welk aanbod daarbij past. Dat kan binnen het Leerhuis zijn, maar we kunnen je ook op weg helpen met bijvoorbeeld het vinden van vrijwilligerswerk of een dagbestedingsplek. Ook als je vrijwilligerswerk wilt doen binnen het Leerhuis, ben je natuurlijk van harte welkom!

Je kunt leren in een groep of alleen met een maatje. 

Je hebt geen verwijzing nodig om mee te doen aan de activiteiten van het Leerhuis. Je kunt gewoon eens binnen lopen en horen wat er allemaal te doen is! Deelname is gratis.

Video afspelen

Openingstijden

Wil je meer informatie over het Leerhuis? 

Van maandag t/m donderdag zijn er allerlei activiteiten in wijkcentrum de Salaamander. Als je binnenloopt is er bijna altijd wel iemand die je te woord kan staan. Wil je zeker weten dat er iemand is die tijd voor je heeft, dan kun je het best even bellen of appen voor een afspraak. Dat kan via 06-10 08 71 61.

Heb je vragen over het leren van de Nederlandse taal? Of Nederlands je moedertaal is of niet, voor iedereen kunnen we iets betekenen.

Inloopspreekuur Taalhuis: woensdag van 9.00 tot 12.00 uur

Locatie

Leerhuis, Wijkcentrum de Salaamander
Heimanslaan 2
4102 JA Culemborg

Ervaringsverhalen

Lees het verhaal van Karen Scheggetman, vrijwilliger bij het Leerhuis. 

Contact

Sevda Memik

Sevda Memik

T 06-10 08 71 61
E smemik@elkwelzijn.nl