Wijkcoaches

De wijkcoaches van ElkWelzijn komen graag met jou in contact! Ze zijn geïnteresseerd in wat er speelt in jouw buurt of wijk. In de leuke dingen, zoals plannen voor een buurtbarbecue, maar ook in de dingen die niet soepel lopen in de buurt. Als je bijvoorbeeld overlast ervaart op een pleintje, of als je je onveilig voelt. De wijkcoach kan jou en je buren helpen om gezamenlijk naar oplossingen te zoeken.

De wijkcoach helpt

Wil je nieuwe mensen leren kennen? De wijkcoach wijst je de weg naar activiteiten in de buurt. Wil je zelf iets betekenen voor de buurt? Dan kan de wijkcoach je verder helpen met het organiseren van een activiteit of zoeken naar leuk vrijwilligerswerk.

Je kunt een wijkcoach ook benaderen als het met jezelf niet zo goed gaat, of als je je zorgen maakt om iemand die je kent. Sommige wijkcoaches zijn onderdeel van het sociale wijkteam waar meer hulp en zorg voor handen is.

Aandacht voor jongeren

Er zijn ook wijkcoaches die speciaal aandacht hebben voor jongeren. Zij werken veel samen met de jeugdwerker in de wijk. Ook is er een jongerenruimte waar jongeren bij elkaar kunnen komen.

Verhaal van de wijkcoach

Meer weten over wat een wijkcoach voor jou kan betekenen? Lees hieronder de verhalen van verschillende wijkcoaches.

Ineke Smit, Wijkcoach Oost

Ahmed Ben Saddik, Wijkcoach West

Contact

Alice Versluis-1a_hr

Alice Versluis

T 06-14 24 55 05
E aversluis@elkwelzijn.nl

Karin Burgers-1_hr

Karin Burgers

T 06-20 71 80 53
E kburgers@elkwelzijn.nl