Online lezing omgaan met stress

Voor een gezonde manier van leven is beweging, gezonde voeding maar ook zo min mogelijk stress belangrijk. Daarom organiseren ElkWelzijn en Pro Persona Connect afdeling Preventie een online lezing (Webinar) over het onderwerp ‘stress’ voor inwoners van de gemeente Culemborg.

Veel mensen hebben last van stress. Misschien bent u heel druk op het werk, bent u bezorgd over corona of over uw gezondheid. Misschien moet u zorgen voor iemand in uw omgeving of piekert u over alles wat u nog moet doen. Hoe houdt u het hoofd koel? Als u te veel op uw schouders neemt kan het gevolg zijn dat u uit evenwicht raakt.

Aanmelden

De online lezing ‘Omgaan met stress’ vindt plaats op donderdag 18 februari 2021 van 10.00 uur tot 11.00 uur.

U kunt anoniem aan de bijeenkomst meedoen. We maken hiervoor gebruik van een eenvoudig te gebruiken programma waarvoor u niets hoeft te downloaden. Meedoen is gratis. Na aanmelding ontvangt u via de mail meer informatie over hoe u kunt meedoen.

U kunt zich aanmelden bij: Sandra Rigter van ElkWelzijn, srigter@elkwelzijn.nl of tel 06 – 83 52 51 08

 

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Vrijwilligers vallen in de prijzen

Op donderdag 25 januari was de feestelijke prijsuitreiking van de decemberkalender van Culemborg voor Elkaar. Het was een echt feestje in buurtcentrum Bolderburen met hapje,

Valentijn op KWC en Lek en Linge

Op 14 februari ging op het voortgezet onderwijs in Culemborg valentijnsdag niet ongemerkt voorbij. De jongerenwerkers van ElkWelzijn hebben een valentijnsactie georganiseerd bij Lek en