Op school

Het jongerenwerk van ElkWelzijn is ook te vinden op de 2 voortgezet onderwijs scholen KWC en Lek & Linge in Culemborg. In samenwerking met deze scholen ondersteunen wij leerlingen bij het organiseren van (naschoolse) activiteiten. We zijn ook wekelijks op één van de locaties te vinden in de grote pauze.

Heb jij een leuk idee of een schoolopdracht die jij samen met ons wilt uitvoeren bij jou op school of in de wijk? Neem dan contact op!

Coach4you - van basisschool naar middelbare school

Coach4you helpt kinderen van wie de basisschool verwacht dat ze het moeilijk zullen krijgen op de middelbare school. Elke vrijwillige coach krijgt een kind toegewezen, waarmee hij een jaar lang elke week 1,5 uur aan het werk gaat. Dankzij de coaching krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, presteren ze beter en vallen ze minder vaak uit. De coaches werken vanuit hun eigen persoonlijke kracht en visie.

 

Toekomstcoach - als jongeren 18 worden

Als jongeren 18 worden, verandert er veel. Bijvoorbeeld op het gebied van opleiding of werk, zorg (zoals de Jeugdwet en Wmo) en jongeren krijgen meer (financiële) verantwoordelijkheden. Niet alle jongeren zijn hierop voorbereid of hebben iemand in de omgeving die ze kan helpen. De toekomstcoach ondersteunt deze jongeren. De coach maakt samen met de jongere een toekomstplan en helpt deze uit te voeren. Soms is een zetje in de juiste richting al genoeg. Denk jij dat de toekomstcoach jou of iemand die je kent goed kan helpen? Neem dan contact op met jongerenwerk.

Contact jongerenwerk

Francis Nijhof-1_hr

Francis Nijhof

T 06- 81 00 70 16
E fnijhof@elkwelzijn.nl

Contact Coach4you

Alice Versluis-1a_hr

Alice Versluis

T 06-14 24 55 05
E aversluis@elkwelzijn.nl