Projecten en activiteiten jongeren

We vinden het belangrijk dat jongeren volwaardige deelnemers zijn in de samenleving. We geloven dat elke jongere het recht heeft om gehoord te worden en kansen te krijgen. Of jongeren nu op zoek zijn naar een uitdagende activiteit, een creatieve uitlaatklep of gewoon een plek om nieuwe vrienden te maken, ze zijn bij het jongerenwerk van ElkWelzijn op de juiste plek!

Samen bouwen we aan een betere toekomst voor jongeren. Doe met ons mee en ontdek hoe onze projecten en activiteiten een positieve impact kunnen hebben op het leven van jongvolwassenen.

Individuele ondersteuning

Perspectief Traject Jongeren

Speciaal voor jongeren die zich zorgen maken over hun financiële situatie bieden we samen met gemeente Culemborg het ‘Perspectief Traject Jongeren’ aan. Aan de hand van gesprekken en verschillende werkvormen afgestemd op de jongere, bieden we ondersteuning op financieel gebied en andere leefgebieden. Zodat de jongvolwassene weer meer regie krijgt op de financiën en zich op een betere toekomst kan richten. Meer over Perspectief Traject Jongeren.

Toekomstcoach

Als je 18 jaar wordt verandert er veel. Een Toekomstcoach zoekt jongeren die worstelen met vragen en tegenslagen actief op. Hij/zij heeft verstand van de verschillende leefdomeinen (werk, inkomen, zorg, onderwijs, wonen etcetera) en maakt samen met de jongere de ervaren problemen overzichtelijk en concreet. En samen bepalen ze de stappen op weg naar een oplossing. Meer informatie over de Toekomstcoach.

Activiteiten

Actuele activiteiten

Naast de activiteiten op deze pagina organiseert ElkWelzijn in de schoolvakanties wisselende activiteiten. Check de agenda of volg het jongerenwerk op instagram voor de actuele info.

StudieWijs: huiswerkbegeleiding

Soms gaat school even niet zo makkelijk. We bieden scholieren van de basisschool en middelbare school gratis huiswerkbegeleiding aan. We leren ze plannen, organiseren, er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en we bieden een rustige werkplek. Is dit iets voor jou(w zoon/dochter)? Meer info over StudieWijs

Meidenmiddag (vanaf 10 jaar)

Tijdens de meidenmiddag doen we verschillende activiteiten. Denk aan koken, bakken, creatieve dingen en activiteiten waarbij samenwerken centraal staat. Daarnaast behandelen we ook thema’s die de meiden binnen deze groep bezighouden. Dit kan gaan over vriendschap, cultuur, pesten etcetera. We gaan hierover in gesprek en/of we organiseren er een leuke workshop of activiteit over. Elke woensdag van 16.00 tot 18.00 uur bij ElkWelzijn (alleen niet in de schoolvakanties).

Contact

Marlies Schledorn

Marlies Schledorn

T 06-51 52 46 72
E mschledorn@elkwelzijn.nl