Start Mantelzorgtrefpunt

In februari start ElkWelzijn met het mantelzorgtrefpunt. Een maandelijkse bijeenkomst voor mantelzorgers die in het teken staat van ontmoeting, ervaringen en tips uitwisselen. De bijeenkomsten kunnen ook los van elkaar bezocht worden.

in gesprek

Het mantelzorgtrefpunt vindt elke maand op een wisselende dag plaats. In de eerste bijeenkomst op dinsdag 22 februari gaan maximaal 5 mantelzorgers in gesprek met elkaar. Het thema is “Hoe gaat het nu met mij?” Hoe zorg ik voor mezelf? Wat doe ik om mijn eigen leven vorm te geven? Caroline van der Meulen, coördinator van het mantelzorgsteunpunt, is gespreksleider.

In maart staat een mantelzorgwandeling op de agenda, gevolgd door een creatieve workshop in april en een workshop ‘Gezond en veerkrachtig’ in mei. Houd de agenda in de gaten voor alle data. Of meld je als mantelzorger bij ElkWelzijn. Alle bij ons bekende mantelzorgers ontvangen 3x per jaar een mantelzorgbrief met de agenda, interessante tips en weetjes en een verhaal van een Culemborgse mantelzorger.

Bekijk de agenda

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Hoe kom jij rond van je geld?

Wat wordt alles duur, hoe vaak hoor je dat niet. Nikki Beeren (24) wil mensen een plek bieden, waar ze veilig met elkaar kunnen praten

Buurtbemiddeling steeds vaker ingeschakeld

In 2022 hebben de 65 vrijwilligers van Buurtbemiddeling ElkWelzijn weer veel buren kunnen ondersteunen in het verminderen van overlast en het oplossen van conflicten. Buurtbemiddeling