Start Mantelzorgtrefpunt

In februari start ElkWelzijn met het mantelzorgtrefpunt. Een maandelijkse bijeenkomst voor mantelzorgers die in het teken staat van ontmoeting, ervaringen en tips uitwisselen. De bijeenkomsten kunnen ook los van elkaar bezocht worden.

in gesprek

Het mantelzorgtrefpunt vindt elke maand op een wisselende dag plaats. In de eerste bijeenkomst op dinsdag 22 februari gaan maximaal 5 mantelzorgers in gesprek met elkaar. Het thema is “Hoe gaat het nu met mij?” Hoe zorg ik voor mezelf? Wat doe ik om mijn eigen leven vorm te geven? Caroline van der Meulen, coördinator van het mantelzorgsteunpunt, is gespreksleider.

In maart staat een mantelzorgwandeling op de agenda, gevolgd door een creatieve workshop in april en een workshop ‘Gezond en veerkrachtig’ in mei. Houd de agenda in de gaten voor alle data. Of meld je als mantelzorger bij ElkWelzijn. Alle bij ons bekende mantelzorgers ontvangen 3x per jaar een mantelzorgbrief met de agenda, interessante tips en weetjes en een verhaal van een Culemborgse mantelzorger.

Bekijk de agenda

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Nachtvoetbal tijdens de ramadan

Zo’n 80 tot 110 jongeren komen tijdens de ramadan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag rond middernacht naar sporthal Interweij voor een partijtje zaalvoetbal. Het