Vacature Beheerder met een sociaal hart (36 uur)

Er is een vacature bij ElkWelzijn voor een Beheerder met een sociaal hart voor 36 uur per week. Je werkt samen met de gebruikers van Bolderburen aan het organiseren en uitvoeren van activiteiten en zorgt voor het facilitaire beheer binnen Bolderburen en ElkWelzijn.

Buurtcentrum Bolderburen

ElkWelzijn is de welzijnsorganisatie van Culemborg die zich inzet voor een leefbare samenleving voor álle Culemborgers. Naast ruim 200 vrijwilligers werk je met ongeveer 28 mensen. We bieden onder andere een steunpunt mantelzorg, een vrijwilligers informatiepunt, ouderenondersteuning, jongerenwerk en buurtbemiddeling.

Voor onder andere de locatie Bolderburen zoeken we een:

       Betrokken en breed inzetbare beheerder met een sociaal hart voor 36 uur per week

 

Bolderburen

Bolderburen is het complex rond de Culemborgse molen Johanna aan de Prijsseweg. Naast de molen en een natuurspeeltuin, zijn er 2 gebouwen op het complex. Eén gebouw fungeert als buurtcentrum en het andere gebouw zal fungeren als gebruikersruimte voor onder andere het Odensenhuis Culemborg.

Voor en door de buurt

Jij bent het aanspreekpunt voor de gebruikers van Bolderburen. Denk aan wijkbewoners, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. Je hebt veel contact met deze mensen en je weet wat er speelt. Er wordt gewerkt met het principe ‘voor en door de buurt’ waarbij bewoners betrokken worden. De uitdaging voor dit jaar is om het beleid rondom zelfbeheer door te ontwikkelen en de activiteiten in Bolderburen uit te breiden. Dit doe je in samenwerking met de wijkcoaches en betrokken vrijwilligers. Daarnaast is er ook afstemming met de beheerders van de natuurspeeltuin en de molenaar.

Divers takenpakket

Je werkt samen met de gebruikers van Bolderburen aan het organiseren en uitvoeren van een collectief aanbod aan voorzieningen, denk hierbij aan activiteiten op dagen zoals burendag en NL Doet. Ook worden er bijeenkomsten met een centraal thema georganiseerd zoals dementie, mantelzorg, samen eten etcetera. Je hebt veel contact met de vrijwilligers binnen Bolderburen. Je signaleert hun wensen, problemen en ambities en zorgt ervoor dat zij optimaal kunnen doen waar ze goed in zijn. Verder help je met de planning en administratie van de verhuur van de ruimtes binnen de accommodatie en ben je verantwoordelijk voor de bar, de inkoop en het beheer van de kas.

Je hebt regelmatig contact me de eigenaar van Bolderburen, leveranciers, het schoonmaakbedrijf enz. Mochten er onderhoudswerkzaamheden en reparaties plaatsvinden, dan coördineer en (waar nodig) delegeer jij deze.

Facilitair beheer diverse panden

Je bent ook verantwoordelijk voor het facilitaire beheer binnen Bolderburen en het (kantoor)pand van ElkWelzijn. Je draagt zorg voor het onderhoud, verhuur en inkopen zodat de medewerkers optimaal hun werk kunnen doen. Waar nodig ondersteun je op andere locaties waar ElkWelzijn actief is.

Kortom, jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Bolderburen en ElkWelzijn. Je kijkt niet alleen naar wat er vandaag nodig is maar ook in de toekomst.

Wat verwachten we van jou?

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Je bent een doener die ideeën gemakkelijk omzet in actie.
 • Je hebt kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.
 • Je hebt goede kennis van MS office en het gebruiken van beamers, laptops of tablets is voor jou geen probleem.
 • Opstellen, aanpassen en uitvoeren van plannen rondom BHV en RI&E.
 • Beheer van de infomail en de digitale agenda’s. voor o.a. reserveringen
 • Flexibel in verband met onregelmatige werktijden (weekend- en avonduren).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent handig en kan kleine klussen zelfstandig uitvoeren.
 • Daarnaast ben je iemand die veel voor elkaar krijgt, mensen weet te motiveren, ondernemend is en creatief.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris van minimaal € 2.348,- en maximaal en € 3.831,- bruto per maand (schaal 6) bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform de CAO Sociaal werk.
 • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband) van 36 uur per week.
 • Je maakt deel uit van een professioneel en zelfstandig team.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Een enthousiast team en een prettige werkomgeving.
 • Een zelfstandige functie waarin je uitgedaagd wordt ondernemerschap en creativiteit in te zetten.

Solliciteren

Word jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog via sollicitatie@elkwelzijn.nl

Wil je eerst meer weten over wat deze functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Ali Zanzan (teammanager) via 06-83 52 54 19 of per e-mail via azanzan@elkwelzijn.nl.

Planning

Je kunt op deze vacature reageren t/m zondag 1 mei 2022.

Gesprekken vinden plaats in de week van 9 mei.

Een meeloopdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure en zal gepland worden als vervolg op het gesprek.

We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten