Vacature Sociaal werker (32-36 uur)

Per november 2022 heeft ElkWelzijn een vacature voor een sociaal werker in de wijk voor 32-36 uur per week. 

word jij onze nieuwe sociaal werker

ElkWelzijn is de welzijnsorganisatie van Culemborg die zich inzet voor een leefbare samenleving voor álle Culemborgers. Naast ruim 200 vrijwilligers werk je met ongeveer 29 collega’s. We bieden een steunpunt mantelzorg, een vrijwilligers informatiepunt, ouderenondersteuning, jongerenwerk en buurtbemiddeling.

Per november 2022 zoeken we een:

       Sociaal werker voor 32-36 uur per week

 

Belangrijke rol in de wijk

Als sociaal werker in de wijken Culemborg Oost of West heb je een belangrijke rol als het gaat om het versterken van het maatschappelijk functioneren van (kwetsbare) wijkbewoners. Je richt je proactief op de wijk, legt contact met wijkbewoners en brengt hun wensen, behoeften, problemen en ambities in kaart.

Op deze manier probeer je opgroei- en opvoedproblemen, psychische problemen of stoornissen bij wijkbewoners tijdig te signaleren en eventueel te voorkomen. Wanneer je problemen signaleert begeleid je de wijkbewoner en eventueel diens familie naar de juiste zorginstantie of help je hen zelf oplossingen te zoeken.

Coördinatie van projecten en programma’s

Je ondersteunt bij de coördinatie van projecten voor en door de buurt. Hierdoor vergroot je de participatie en de zelfredzaamheid van wijkbewoners en wordt de inzet van professionele zorg en hulp zoveel mogelijk voorkomen.

Je houdt van samenwerken en bent een netwerker bij uitstek. Tenslotte initieer en coördineer je programma’s en projecten waarbij vrijwilligers hulp bieden aan kwetsbare wijkbewoners.

Wat verwachten we van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau, verkregen door een relevante opleiding zoals Social Work, MMZ of MWD of door ruime recente werkervaring
  • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken
  • Je woont bij voorkeur in of dichtbij Culemborg
  • Je bent een kei in coachen en weet mensen te activeren
  • Verder denk je in (creatieve) mogelijkheden, ben je niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen en ben je resultaatgericht

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een salaris van minimaal € 2.780, – en maximaal en € 3.864, – bruto per maand (schaal 8) bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform de CAO Sociaal werk
  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband) van 32 tot 36 uur per week
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een enthousiast team, een prettige werkomgeving en veel vrijheid

ElkWelzijn wil een afspiegeling zijn van de samenleving. Dit betekent dat we ernaar streven om onze teams zo divers mogelijk in te richten.

Solliciteren

Word jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog. Je kunt jouw sollicitatiebrief met CV sturen naar sollicitatie@elkwelzijn.nl.

Wil je eerst meer weten over wat deze functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Karim Chatouani (Teammanager) via (0345) 51 52 27 of 06-12 52 25 56. 

Planning

Je kunt op deze vacature reageren tot en met 23 oktober 2022. We kijken uit naar jouw sollicitatie. De gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van november.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Hoe kom jij rond van je geld?

Wat wordt alles duur, hoe vaak hoor je dat niet. Nikki Beeren (24) wil mensen een plek bieden, waar ze veilig met elkaar kunnen praten

Buurtbemiddeling steeds vaker ingeschakeld

In 2022 hebben de 65 vrijwilligers van Buurtbemiddeling ElkWelzijn weer veel buren kunnen ondersteunen in het verminderen van overlast en het oplossen van conflicten. Buurtbemiddeling