Vanaf december gratis Potjes-check in Geldpraat café

Loop jij geld mis?

Wil jij weten of je recht hebt op geld? Vanaf december kun je op iedere dinsdagochtend terecht bij het Geldpraat café voor een gratis Potjes-check. Met een paar simpele vragen kom je erachter of je misschien geld misloopt. Het is mogelijk dat je recht hebt op bepaalde regelingen of toeslagen (om je inkomen aan te vullen). Deskundige vrijwilligers helpen om dit uit te zoeken en geven daarnaast advies over hoe je de regelingen kunt aanvragen.

potjescheck

Het Gelpraat café (GPC) is een inlooppunt waar het gesprek over geld mag gaan. Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen. Boodschappen worden duurder, maar ook huur en energiekosten stijgen. Dit treft ons allemaal. In het GPC kunnen tips worden uitgewisseld en vragen worden gesteld. Je bent er welkom voor een praatje en een gratis kopje koffie of thee. Iedere dinsdag van 9.30 uur tot 11.30 uur in de Salaamander, Heimanslaan 2, Culemborg.
Wil je zelf de Potjes-check doen? Dat kan via www.geldfit.nl.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

Dag van de Vrijwilliger: bedankt!

Op 7 december 2023 is het de Dag van de Vrijwilliger. Om alle vrijwilligers, goed-doeners en impactmakers in gemeente Culemborg te bedanken voor hun inzet,