Zomerprogramma 2021: organiseer een activiteit

Gezocht: activiteiten voor Culemborgs zomerprogramma

Na de zomer van 2020, gaan we het gewoon nóg een keer doen. Een tof zomerprogramma boordevol activiteiten voor alle Culemborgers. Jong en oud! Ook nu hebben we jouw hulp nodig. Heb je een fris en leuk idee om zelf een activiteit te organiseren? Kom in actie en laat het ons weten!

Zomerprogramma 2021

Wat voor activiteit?

Een voetbaltoernooi, watergevecht, wandeling, straatbingo, versierde fietsenrace, iets creatiefs of een talentenjacht… Er zijn zoveel activiteiten te bedenken. Wat voor activiteit dat precies is, laten we graag aan jou over. Wel vragen we je om met 3 dingen rekening te houden:
  • We zoeken naar activiteiten voor de periode van 17 juli tot 30 augustus. Het maakt niet uit of het eenmalig is of een paar keer of zelfs een reeks.
  • Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen, willen we het liefst activiteiten gratis aanbieden. Of tegen een heel kleine vergoeding. Want ook in Culemborg wonen best wat gezinnen die niet zoveel te besteden hebben.
  • Als je mee doet, verwachten we dat je de activiteit(en) zelf organiseert. Denk aan: een locatie, misschien vooraf inschrijven, deskundige begeleiding, opbouwen en opruimen en het nemen van maatregelen in verband met corona of deelnemers daarop wijzen. We denken daarbij natuurlijk graag met je mee.

Kom maar op met die ideeën!

Wil jij of jouw organisatie meedoen, neem dan contact met ons op. Bedenk in grote lijnen hoe de activiteit eruit ziet. En vul dit in via het online aanmeldformulier. Sandra Rigter van ElkWelzijn verzamelt alle ideeën en neemt contact met je op. De tijd gaat snel. Daarom horen we graag het liefst voor maandag 28 juni over jouw idee. Het geeft niet als het nog niet helemaal uitgewerkt is. En weet je nog niet of je de activiteit financieel rondkrijgt? Ook dan horen we er graag van. Dan kijken we samen hoe we het misschien wel mogelijk kunnen maken.

Initiatievenloket gemeente Culemborg stelt budget beschikbaar

Let op: de deadline voor het aanvragen van budget voor het zomerprogramma bij initiatievenloket is verstreken! Wist je dat het Initiatievenloket van de gemeente Culemborg in totaal 2.500 euro beschikbaar stelt voor lokale initiatieven die deze zomer onvergetelijk maken? Heb je dus een idee, maar niet zelf de financiële middelen om dit te realiseren? Misschien kan het Initiatievenloket helpen. Voorwaarde is dat jouw initiatief onderdeel uitmaakt van het Culemborgse zomerprogramma. En dat de activiteit gericht is op meerdere mensen. Per initiatief/activiteit is een maximaal bedrag van 250 euro beschikbaar. Het bedrag dat je aanvraagt, is niet bedoeld voor vergoeding van tijd/uren. Heb je dus een idee voor een leuke activiteit deze zomer en ben je op zoek naar budget? Meld je activiteit aan via het online aanmeldformulier. Je krijgt hier per e-mail een kopie van. Stuur deze kopie door naar initiatief@culemborg.nl. Medewerkers van het Initiatievenloket nemen dan contact met je op.
Het zomerprogramma is een initiatief van Brede School Culemborg, ElkWelzijn en gemeente Culemborg.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten