Hulp bij opvoeden in het Leerhuis

Vraag jij je weleens af:

  • Hoe breng ik structuur aan in de dag?
  • Kan ik dit probleem bespreken met de juf op school?
  • Hoe kan ik mijn kind helpen bij huiswerk?
  • Wat doe ik als mijn kind niet wil slapen?
  • Hoe lang kan ik mijn kind op de tablet laten spelen?

Je bent niet de enige. Veel ouders zoeken naar de beste aanpak. Wissel daarom ervaringen met andere ouders uit in een nieuwe praatgroep van het Leerhuis!

leerhuis

Voor een nieuw op te richten groep zijn we op zoek naar ouders met vragen rondom opvoeding. In een kleine groep kom je onder begeleiding van een vrijwilliger bij elkaar. Een ideale plek om ervaringen uit te wisselen hoe je omgaat met moeilijke situaties en om elkaar tips te geven. 

Alle deelnemers kunnen aangeven aan welke informatie zij behoefte hebben. Soms nodigen we een deskundige uit. Bijvoorbeeld een diëtist die komt vertellen over gezonde voeding voor je kind en hoe je samen eten leuk en gezellig kunt maken. Of een jongerenwerker die tips geeft over social media gebruik en hoe je hier afspraken met je kind over kunt maken.

Wil je ook andere ouders ontmoeten en heb je interesse in deelname aan deze groep? Je bent welkom in het Leerhuis! Maak een afspraak via 06-10 08 71 61 of info@leerhuisculemborg.nl  

 

Leerhuis3

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

65 schoolspullenpassen uitgedeeld

SchuldHulpMaatje en ElkWelzijn hebben ook dit jaar weer school spullenpassen aangeboden aan juffen en meesters van groep 8. De passen zijn voor kinderen van ouders