Leren wat goed gaat en hoe het beter kan

Niet alleen individuen, maar ook groepen mensen in organisaties ontwikkelen zich en leren bij. Zoals bij ElkWelzijn. We staan open voor feedback van mensen met en voor wie we werken. We vinden het belangrijk dat zij tevreden zijn, maar nog belangrijker, dat onze activiteiten een bijdrage leveren aan ontwikkeling. Dat ze ertoe doen en een positief effect hebben op het leven. We vragen daarom actief naar wat belangrijk is voor mensen en of de vraag die zij hadden, beantwoord is.

pexels-shvets-production-7176026

Positieve feedback van deelnemers aan activiteiten

in het laatste kwartaal van 2021 legden we bezoekers van activiteiten een vragenlijst voor. Wat we zien is dat voor alle deelnemers de bijeenkomst aan de verwachting voldeed en voor allen aansluit bij de behoefte. Bijna iedereen geeft aan dat de bijeenkomst ondersteunend heeft gewerkt. Er is iets nieuws geleerd en/of men weet waar een volgende keer naartoe te gaan bij vragen.

Het meest te spreken is men over het contact met de medewerker en de vrijwilliger. Dit bevestigt voor ons het belang van menselijke interactie en dat contact maken de kracht is van onze sociaal werkers.

63% van de respondenten beveelt ons aan bij derden, dat wil zeggen dat zij van mening zijn dat je voor welzijnsactiviteiten bij ElkWelzijn moet zijn.

“Bij ElkWelzijn is de drempel voor bewoners uit Culemborg laag. En tijdens de lockdowns hebben ze 2 keer zo hard gewerkt en laten zien dat ze er voor je zijn, mocht het nodig zijn. Dat vond ik heel fijn.” deelnemer activiteit

Wat kan beter?

Men vindt dat we meer duidelijkheid moeten geven over wat ElkWelzijn kan betekenen en waarvoor je precies bij ons aan kunt kloppen. We gaan verder onderzoeken wat er beter kan aan de ontvangst bij een bijeenkomst en de vorm waarin een activiteit plaatsvindt. Hier was niet iedereen tevreden over.

Jouw feedback telt!

Heb je ook feedback, vragen of verbetersuggesties voor ElkWelzijn? We horen het graag! Laat een review achter, mail naar info@elkwelzijn.nl of bel 0345-51 52 27.

Deel dit bericht

Bekijk onze andere berichten

65 schoolspullenpassen uitgedeeld

SchuldHulpMaatje en ElkWelzijn hebben ook dit jaar weer school spullenpassen aangeboden aan juffen en meesters van groep 8. De passen zijn voor kinderen van ouders