Nationale Dag van de vrijwilliger

Lieve vrijwilliger, we willen je laten weten dat we aan je denken en je inzet waarderen! Ook in de tijd waarin we elkaar door corona minder persoonlijk ontmoeten. We omarmen wat er wel kan en zijn trots op wat alle medewerkers en vrijwilligers nog doen.

Graag bedanken we álle vrijwilligers in Culemborg voor hun tomeloze inzet om deze stad mooier te maken. 

Kaart vrijwilligers 2021

Videoboodschap

Directeur Dorine Ottevanger heeft een videoboodschap voor de vrijwilligers van ElkWelzijn. Kijk je mee?

Nationale Dag van de Vrijwilliger – 7 dec

Ieder jaar, op 7 december, vindt de Nationale Dag van de Vrijwilliger plaats. Deze dag staat in het teken van de vrijwilliger. Ook ElkWelzijn zet haar ruim 100 vrijwilligers in het zonnetje. Hoe? Dat is een verrassing.

Daarnaast kijken we of we in het voorjaar van 2022 iets kunnen organiseren waarbij we samenkomen. Heb je daar ideeën, tips voor of wil je meedenken? Neem contact op met Dorine Ottevanger via dottevanger@elkwelzijn.nl.

Kerstconcert voor alle vrijwilligers – 17 dec

We sluiten deze maand het Nationaal Jaar van vrijwillige inzet 2021 af met een cadeau voor alle vrijwilligers in Culemborg, iets om samen te beleven en om alvast in de kerststemming te komen. Op vrijdag 17 december bieden ElkWelzijn en Theater de Fransche School je een online Vrijwilligers Kerstconcert aan van Clean Pete. Details vind je hier.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten