Programma Initiatievenfeest 12 april

Op maandag 12 april vindt voor de vierde keer het initiatievenfeest plaats. Deze keer hebben de Gemeente Culemborg en ElkWelzijn de handen ineen geslagen om er een mooie online avond van te maken. Via de livestream kun je horen en zien welke initiatieven er al zijn opgezet in Culemborg en hoe divers vrijwilligerswerk is.

Programma

Het programma wordt gepresenteerd door artiest Roscoe Jozefzoon en zal er als volgt uit zien:

Heb je je nog niet aangemeld en wil je er na het lezen van dit programma toch nog bij zijn? Meld je nog snel aan via initiatief@culemborg.nl. Je ontvangt dan de link waarmee je toegang krijgt tot de livestream van het Initiatievenfeest van 2021.

Heb je na afloop van het initiatievenfeest of nu al een idee om jouw wijk mooier, leefbaarder of gezelliger te maken? Lees hoe de wijkcoaches van ElkWelzijn je kunnen ondersteunen of kijk op de website van het Initiatievenloket van de Gemeente Culemborg. Beiden helpen je graag op weg. 

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Buurtbemiddeling steeds vaker ingeschakeld

In 2022 hebben de 65 vrijwilligers van Buurtbemiddeling ElkWelzijn weer veel buren kunnen ondersteunen in het verminderen van overlast en het oplossen van conflicten. Buurtbemiddeling